Szerző: Ady Krisztián

2006. november 2. 13:06

Kipróbálható az Opera Mini javás webböngésző következő verziója

Újabb funkciókkal bővül az Opera Software hasonló nevű, mobiltelefonok számára fejlesztett javás böngészője. Az Opera Mini sikerein felbuzdulva a fejlesztők RSS-olvasási képességgel, képfeltöltéssel és még bizonságosabb böngészéssel látták el a szoftver új változatának első kipróbálható bétaverzióját.

HIRDETÉS

[HWSW] Újabb funkciókkal bővül az Opera Software hasonló nevű, mobiltelefonok számára fejlesztett javás böngészője. Az Opera Mini sikerein felbuzdulva a fejlesztők RSS-olvasási képességgel, képfeltöltéssel és még bizonságosabb böngészéssel látták el a szoftver új változatának első kipróbálható bétaverzióját.

Az Opera Mini egy ingyenes javás böngésző, mely jóformán minden olyan mobiltelefonon elérhetővé teszi az internetet, mely képes javás alkalmazások, játékok futtatására. A böngészőből egy egyszerűbb, minimális memóriát használó változat, illetve egy nagyobb, bővebb képességekkel és csinosabb kezelőfelülettel ellátott verzió is elérhető. Az ismertebb mobiltelefonokat az Opera mini.opera.com weboldala automatikusan felismeri -- amennyiben a mobilról hívtuk be a WAP-oldalt --, és rögtön a megfelelő verziót tölthetjük le. Az Opera Mini több nyelv mellett magyarul is beszél.

Opera Mini Beta 3.0

A legújabb, 3-as változatból az Opera egy kipróbálható verziót is elérhetővé tett, mely a beta.mini.opera.com oldalon keresztül érhető el. Ezt a címet a mobiltelefon WAP-böngészőjébe beütve letölthető a telefonra a kisebb, vagy éppen nagyobb memóriaigényű bétaváltozat, mely már automatikusan felismeri a weboldalakhoz kapcsolódó RSS-csatornákat, melyekre azonnal fel is iratkozhatunk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.