Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Kipróbálható az Opera Mini javás webböngésző következő verziója

Ady Krisztián, 2006. november 02. 13:06
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Újabb funkciókkal bővül az Opera Software hasonló nevű, mobiltelefonok számára fejlesztett javás böngészője. Az Opera Mini sikerein felbuzdulva a fejlesztők RSS-olvasási képességgel, képfeltöltéssel és még bizonságosabb böngészéssel látták el a szoftver új változatának első kipróbálható bétaverzióját.

hirdetés
[HWSW] Újabb funkciókkal bővül az Opera Software hasonló nevű, mobiltelefonok számára fejlesztett javás böngészője. Az Opera Mini sikerein felbuzdulva a fejlesztők RSS-olvasási képességgel, képfeltöltéssel és még bizonságosabb böngészéssel látták el a szoftver új változatának első kipróbálható bétaverzióját.

Az Opera Mini egy ingyenes javás böngésző, mely jóformán minden olyan mobiltelefonon elérhetővé teszi az internetet, mely képes javás alkalmazások, játékok futtatására. A böngészőből egy egyszerűbb, minimális memóriát használó változat, illetve egy nagyobb, bővebb képességekkel és csinosabb kezelőfelülettel ellátott verzió is elérhető. Az ismertebb mobiltelefonokat az Opera mini.opera.com weboldala automatikusan felismeri -- amennyiben a mobilról hívtuk be a WAP-oldalt --, és rögtön a megfelelő verziót tölthetjük le. Az Opera Mini több nyelv mellett magyarul is beszél.

Opera Mini Beta 3.0

A legújabb, 3-as változatból az Opera egy kipróbálható verziót is elérhetővé tett, mely a beta.mini.opera.com oldalon keresztül érhető el. Ezt a címet a mobiltelefon WAP-böngészőjébe beütve letölthető a telefonra a kisebb, vagy éppen nagyobb memóriaigényű bétaváltozat, mely már automatikusan felismeri a weboldalakhoz kapcsolódó RSS-csatornákat, melyekre azonnal fel is iratkozhatunk.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.