Szerző: Ady Krisztián

2006. november 2. 11:41

Hosszabb garancia a D-Link vállalati kapcsolóira

A D-Link bejelentette, hogy november 1-től valamennyi üzleti vezeték nélküli és smart switch-ére két év helyett öt év garanciát vállal. A megnövelt garanciális idő minden ezt követően megvásárolt, kis- és középvállalatoknak szánt termékre érvényes lesz.

[HWSW] A D-Link bejelentette, hogy november 1-től valamennyi üzleti vezeték nélküli és smart switch-ére két év helyett öt év garanciát vállal. A megnövelt garanciális idő minden ezt követően megvásárolt, kis- és középvállalatoknak szánt termékre érvényes lesz.

"A garanciális idő megnövelése része azon törekvésünknek, hogy termékeink minősége mellett az üzleti ügyfeleknek oly fontos szolgáltatási oldalt is folyamatosan erősítsük. Menedzselhető switch termékeinkre már eddig is öt év, az xStack termékcsalád tagjaira pedig korlátozott élettartam garanciát biztosítottunk" -- nyilatkozta Élő András, a D-Link Magyarországi ügyvezetője a vállalat lépését.

D-Link Smart Switch

A D-Link üzleti vezeték nélküli és smart kapcsolói meghatározó szerepet töltenek be a cég switch termékportfoliójában. Az üzleti vezeték nélküli switch termékcsalád a vezeték nélküli hozzáférési pontok egyszerűbb telepítését és menedzselhetőségét hivatott szolgálni. Minden vezeték nélkül továbbított adat és forgalom áthalad a switchen, mely egyben elvégzi a felhasználók hitelesítését, szabályozza a sávszélességet, valamint Quality of Service funkciójával előnyben részesíti az időkritikus alkalmazások forgalmát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról