Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Autós navigációs készülékkel rukkolt elő a Nokia

Bodnár Ádám, 2006. október 30. 15:08
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Egyre többen vásárolnak tenyérgépet kifejezetten autós navigációra, és a direkt erre tervezett eszközök népszerűsége is növekszik, ahogy a készülékek egyre inkább megfizethetők. Most a Nokia is előrukkolt egy személyi navigációs berendezéssel, a Nokia 330-cal.

hirdetés
[HWSW] Egyre többen vásárolnak tenyérgépet kifejezetten autós navigációra, és a direkt erre tervezett eszközök népszerűsége is növekszik, ahogy a készülékek egyre inkább megfizethetők. Most a Nokia is előrukkolt egy személyi navigációs berendezéssel, a Nokia 330-cal.

A 3,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Nokia 330 beépített GPS-vevőt tartalmaz, a készülék előre telepítve tartalmazza a ROUTE 66 Navigate 7 szoftvert, amely a NAVTEQ Európa-térképén alapul, amely útvonal-tervezésre is képes, valamint két- és háromdimenziós megjelenítést egyaránt támogat, emellett élőszóval is tudja instruálni a sofőrt. Az egység 2 gigabájtos memóriájának egy részét ez a szoftver foglalja el, a fennmaradó kapacitást azonban a felhasználó veheti birtokba és autós szórakoztató berendezésként is használhatja a Nokia 330-at, amely képes zenéket és videókat is lejátszani.

A Nokia 330 az idei karácsonyi szezonra jelenik meg a boltokban, Magyarországon azonban legkorábban jövő év elején bukkanhat fel az üzletekben. A készülék ajánlott nettó kiskereskedelmi ára 360 euró, azaz mintegy 95 ezer forint.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.