:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. október 30. 11:13

Szakmai ösztöndíj informatikus-hallgatóknak

A diplomaírás előtt álló egyetemisták és főiskolások részére hirdet ösztöndíj-pályázatot a NetAcademia Oktatóközpont. A nyerteseknek lehetőségük nyílik nemzetközi informatikai szakmai minősítések díjmentes megszerzésére, így a munkaerőpiacon is jobb esélyekkel indulhatnak.

[HWSW] A diplomaírás előtt álló egyetemisták és főiskolások részére hirdet ösztöndíj-pályázatot a NetAcademia Oktatóközpont. A nyerteseknek lehetőségük nyílik nemzetközi informatikai szakmai minősítések díjmentes megszerzésére, így a munkaerőpiacon is jobb esélyekkel indulhatnak.

Az évente több alkalommal is meghirdetésre kerülő pályázat két fő témakörben -- informatikai rendszerek fejlesztése, illetve üzemeltetése -- teremt lehetőséget a szakmai továbbfejlődésre: az ösztöndíjat elnyert hallgatók hozzáférnek a NetAcademia összesen több mint 100 témakört lefedő oktatási anyagaihoz, ezen kívül a cég személyre szabott, egyenként 1,5 millió forint értékű informatikai képzéscsomagot biztosít számukra. A program keretében az elméleti oktatáson túl gyakorlati tapasztalatokat is szereznek a hallgatók, a két témakörön belül több különböző, fejlesztéshez, illetve üzemeltetéshez kapcsolódó projektet vihetnek végig az ösztöndíjasok.

A NetAcademia Ösztöndíj a felsőoktatási intézményektől független program, de az oktatóközpont szakmai együttműködésre törekszik az informatikai képzésben részt vevő egyetemekkel, illetve főiskolákkal. Az aktuális pályázati lehetőségekről a NetAcademia elektronikus hírlevél útján értesíti az érdeklődőket, melyre a www.netacademia.net/osztondij/ címen lehet feliratkozni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.