Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Kedvezményes feltételekkel juthatnak notebookhoz az egyetemisták, főiskolások

Bodnár Ádám, 2006. október 26. 13:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A felsősoktatásban tanuló diákok és tanárok kedvezményes feltételekkel vásárolhatnak noteszgépeket az EasyNote programban. A külföldön bár befutott, most hazánkban is elinduló kezdeményezés részletfizetési hátterét az OTP biztosítja, amely a piaci feltételeknél kedvezőbb, 20-22 százalékos THM-et, akár 0 forintos saját erős és 12-48 futamidőt jelent. A hitelösszeg legfeljebb 500 ezer forint lehet.

hirdetés
[HWSW] A felsősoktatásban tanuló diákok és tanárok kedvezményes feltételekkel vásárolhatnak noteszgépeket az EasyNote programban. A külföldön bár befutott, most hazánkban is elinduló kezdeményezés részletfizetési hátterét az OTP biztosítja, amely a piaci feltételeknél kedvezőbb, 20-22 százalékos THM-et, akár 0 forintos saját erős és 12-48 futamidőt jelent. A hitelösszeg legfeljebb 500 ezer forint lehet.

A program keretén belül többféle, Intel processzoros Apple, Dell, HP, valamint Lenovo konfiguráció vásárolható meg (bár az EasyNote weboldalán Apple helyett még Fujitsu Siemens szerepel, amely már kikerült a programból). A gyártók összesen 10-12 különféle konfigurációval képviseltetik magukat a programban, a kínálatban megtalálhatók alsó, közép, és felső kategóriás gépek is. A noteszeket a diákok akár három éves garanciával is megvásárolhatják.

Az EasyNote nem csak a fizetési feltételeket könnyíti meg, hanem az adminisztrációs folyamatot is: Magyarországon már 16 felsőoktatási intmézményben létesült EasyNote iroda, ahol a diákok kiválaszthatják és megrendelhetik az áhított noteszgépet, megköthetik a szerződést és átvehetik a konfigurációt. Amennyiben az igénylő nem rendelkezik saját jövedelemmel, adóstársat kell bevonnia, ebben az esetben a személyazonosság igazolása és a szerződés aláírása miatt neki is be kell fáradnia vagy az EasyNote irorába, vagy egy tetszőleges OTP-fiókba.

Az EasyNote program idén októberben indult útjára, az azóta eltelt hetek alatt már közel 50 új notesz talált gazdára és további tucat ügyintézése zajlik jelenleg is. Az új noteszgépet vásárlóknak az Invitel kínál kedvezményes internetszolgáltatást, az 512 kbps vagy 1 Mbps sávszélességű csomagoknak júliusban és augusztusban, vagyis a nyári szünetben nincs havidíja.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.