Szerző: Bodnár Ádám

2006. október 26. 15:23

Hol késik a Windows Media Player 11?

A Microsoft korábban keddre ígérte a Windows Media Player 11 végleges változatának megjelenését, szerdán azonban a cég közölte, bizonytlalan időre elhalasztja a premiert.

[HWSW] A Microsoft korábban keddre ígérte a Windows Media Player 11 végleges változatának megjelenését, szerdán azonban a cég közölte, bizonytlalan időre elhalasztja a premiert.

"A legfontosabb a minőség és úgy érezzük, szükségünk van még néhány napra, hogy a Windows Media Player 11 megfeleljen az ügyfelek, partnerek és saját minőségi elvárásainknak" -- áll a cég állásfoglalásában. A redmondiak nem közölték, a szoftvernek melyik részével volt probléma, azt azonban megerősítették, a Windows Media Player 11 "rövidesen" megjelenik. Bennfenntesek tudni vélik, az új kitűzött céldátum október 30-a.

A Windows Media Player 11 teljesen átdizájnolt felülettel, felfrissített, logikusabbá tett médiakönyvtárral és a majdani Windows Vistához illeszkedő színvilággal rendelkezik. Az új médialejátszó szoftver nem titkoltan az iTunes babérjaira tör, a teljesen integrált MTV Networks Urge zenebolt pedig nagyon jó partnernek bizonyulhat e cél érdekében. A Windows Media Player 11 első nyilvános bétaváltozatát májusban adta ki a Microsoft, a vállalkozó kedvű felhasználók azóta tesztelhetik a szoftvert. A második bétaverzió szeptember óta tölthető le.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról