Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Jól teljesített az SAP

Bodnár Ádám, 2006. október 19. 15:30
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Közzétette harmadik negyedéves eredményeit az üzleti szoftverek legnagyobb gyártója, a német SAP. A vállalat az amerikai és távol-keleti forgalom látványos növekedésének köszönhetően erős pénzügyi mutatókról számolt be, mint a bevétel, mind a nyereség látványosan emelkedett.

hirdetés
[HWSW] Közzétette harmadik negyedéves eredményeit az üzleti szoftverek legnagyobb gyártója, a német SAP. A vállalat az amerikai és távol-keleti forgalom látványos növekedésének köszönhetően erős pénzügyi mutatókról számolt be, mint a bevétel, mind a nyereség látványosan emelkedett.

A walldorfi központú szoftvervállalat a harmadik negyedévben 2,2 milliárd eurós bevételt realizált, ami 11 százalékos növekedést jelent 2005 azonos időszakával összevetve, a 388 millió eurós nettó eredmény pedig 16 százalékkal múlta felül a 2005 harmadik negyedéves szintet. Az új szoftverlicenc-eladások 17 százalékkal 691 millió euróra nőttek, a növekedés motorjai Amerika és a Távol-Kelet voltak, előbbi régióban 19 százalékos, utóbbiban 22 százalékos bővülést ért el az SAP. Japánban 51 százalékkal növelte licenceladásait a vállalat.

Az SAP ugyanakkor óvatosan optimista kilátásokat fogalmazott meg, a vezetők szerint "kevésbé valószínű" hogy eléri a 2006-os forgalmi előrejelzés felső tartományát. A vállalat becslései szerint 2006-os licenceladásai 15-17 százalékkal múlják felül a 2005-ös szintet, a termékértékesítés árbevétele pedig 13-15 százalékkal emelkedik.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.