Szerző: Ady Krisztián

2006. október 19. 10:37

Újabb telefonnal bővül az LG csokitelefon-családja

Az LG Electronics bemutatta csokitelefon-sorozatának legújabb tagját, a ragyogó LG Shine készüléket. A Black Label sorozat legújabb tagja október 18-án került piacra Koreában, rozsdamentes acélból készült külsővel. A szupervékony telefon külsején található LCD kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a mobilt.

[HWSW] Az LG Electronics bemutatta csokitelefon-sorozatának legújabb tagját, a 'ragyogó' LG Shine készüléket. A Black Label sorozat legújabb tagja október 18-án került piacra Koreában, rozsdamentes acélból készült külsővel. A szupervékony telefon külsején található LCD kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a mobilt.

A Schneider-Kreuznach optikás, 2 megapixeles kamerával ellátott készülék várhatóan 2007 elején jelenik meg Európában, ahol a jelenlegi "csokigeneráció" is igen kedvező fogadtatásra lelt. A csokitelefonokból eddig, fél év alatt több mint 4 millió darabot adtak el világszerte, mely rendkívül impozáns szám egy ilyen prémium kategóriás mobil esetén. A mindössze 13 mm vékony, szétcsúsztatható Shine 1 gigabájtnyi beépített memóriája memóriakártyával tovább lesz bővíthető.

LG Shine

"Az LG Chocolate telefon sok ember kedvencévé vált a mögöttünk hagyott hónapok során és szeretnénk, ha az LG Shine-nal is egy legalább ennyire széles csoportot tudnánk boldoggá tenni" -- mondta Chan Ma, az LG mobilkommunikációs részlegének marketing osztályáért felelős alelnöke.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról