:

Szerző: Ady Krisztián

2006. október 13. 15:14

Ingyen használhatók a T-Mobile hotspotjai a Sony mylo kommunikátorokkal

A T-Mobile USA és a Sony a New York-i DigitalLife Expón jelentette be, hogy különleges promócióval segítik a Sony kommunikátort és médialejátszót kombináló készülékének terjedését: a vásárlók egy évig, illetve legkésőbb 2007 december 31-éig ingyen használhatják a készülékkel a T-Mobile hotspotjait, vezeték nélküli internetelérési pontjait.

[HWSW] A T-Mobile USA és a Sony a New York-i DigitalLife Expón jelentette be, hogy különleges promócióval segítik a Sony kommunikátort és médialejátszót kombináló készülékének terjedését: a vásárlók egy évig, illetve legkésőbb 2007 december 31-éig ingyen használhatják a készülékkel a T-Mobile hotspotjait, vezeték nélküli internetelérési pontjait.

A Sony mylo kommunikátor november közepétől lesz kapható az Egyesült Államokban és egy külön feltelepíthető alkalmazással egy évig több mint 7 ezer T-Mobile hotspothoz csatlakozhat ingyenesen. A T-Mobile hozzáférési pontjai az ország számtalan Starbucks kévázójában, könyvesboltokban, FedEx központokban, hotelekben és repülőtereken nyújtanak egyébként fizetős internethozzáférést.

A Sony mylo (my life online) kommunikátor számos olyan funkcióval bír, amelyet eredetileg a PlayStation Portable konzolba tervezett beépíteni a japán cég. A mylo egy hordozható médialejátszó és kommunikátor egyvelege, amely segítségével internetes telefonhívásokat lehet bonyolítani, illetve azonnali üzenetküldőkön lehet csevegni, ehhez segítséget nyújt a kihúzható teljes QWERTY billentyűzet. A készülék a Skype mellett a Google és a Yahoo hálózatait is támogatja.

Sony mylo kommunikátor

A myloban van Wi-Fi, nincs azonban mobiltelefon, így aztán nem szükséges a használatához előfizetés, nincs havidíj és percdíj sem, csak a 350 dolláros készüléket kell megvásárolni. Szakértők szerint a mylo ára kissé magas, melynek igen erős versenytársat jelentenek a zenelejátszós okostelefonok, illetve a Microsoft novemberre ígért médialejátszója, a Wi-Fi-vel is felszerelt Zune.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.