Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

VirusBuster: 100 százalékos védelem Novell NetWare-en és Windows 2000 Serveren

Bodnár Ádám, 2006. október 09. 11:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A vírusokkal és vírusvédelemmel foglakozó Virus Bulletin független angol szaklap összehasonlító elemzésén augusztusban a NetWare, októberben pedig a Windows 2000 Server operációs rendszerekre kifejlesztett vírusvédelmi megoldásokat vizsgálta a laptól megszokott szigorú feltételrendszer szerint.

hirdetés
[HWSW] A vírusokkal és vírusvédelemmel foglakozó Virus Bulletin független angol szaklap összehasonlító elemzésén augusztusban a NetWare, októberben pedig a Windows 2000 Server operációs rendszerekre kifejlesztett vírusvédelmi megoldásokat vizsgálta a laptól megszokott szigorú feltételrendszer szerint.

A tesztelt termékeknek alapbeállításokkal és adatbázis frissítés nélkül kellett felismerniük a tesztkészletben szereplő valamennyi vadon élő, azaz jelenleg is aktívan terjedő vírust, mindezt úgy, hogy nem produkálhattak egyetlen vakriasztást sem. A lap szakértői a vizsgálatot mind az állandó védelem, mind pedig a kézzel indítható keresés során vizsgálták. A VirusBuster 2006 for NetWare Servers, illetve a VirusBuster 2006 for Windows Servers a fenti szigorú követelményrendszernek maximálisan eleget tett, így mindkettő megszerezte a Virus Bulletin 100% minősítést.

A Virus Bulletin által elvégzett tesztekből az is kiderült, hogy az egyes megoldások sebessége között jelentős eltérés tapasztalható. A Windows 2000 Serverrel készített tesztben a szlovák Eset Software NOD32 nevű terméke bizonyult toronymagasan a leggyorsabbnak, többszörösen felülmúlva a vetélytársakat.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!