Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Adok-kapok a 'kártyatelefonok' piacán: jön az LG kisméretű mobilja is

Ady Krisztián, 2006. október 04. 13:49
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Igazi adok-kapok készül a két koreai szórakoztatóelektronikai óriás, a Samsung és az LG Electronics között: míg utóbbi nemrég azzal vádolta riválisát, hogy egyszerűen ellopta rendkívül népszerű csokitelefonja dizájnját és ki akarja golyózni az LG-t az európai piacról, most az LG mutatott be egy új kártyatelefont, mely egyértelműen a Samsung P300 és P310 mobiltelefonjaira hajaz.

hirdetés
[HWSW] Igazi adok-kapok készül a két koreai szórakoztatóelektronikai óriás, a Samsung és az LG Electronics között: míg utóbbi nemrég azzal vádolta riválisát, hogy egyszerűen ellopta rendkívül népszerű csokitelefonja dizájnját és ki akarja golyózni az LG-t az európai piacról, most az LG mutatott be egy "új" kártyatelefont, mely egyértelműen a Samsung P300 és P310 mobiltelefonjaira hajaz.

A KG320S típusjelzésű GSM-telefon csupán 45,5 x 96 mm széles és hosszú, s csupán 9,9 mm vékony. Az apró készülék tömege 73,6 gramm, így akár ingzsebben is hordható. Az elcsúsztatható lencsevédő védi az 1,3 megapixeles kamerát, melyet a "Camera/MP3" gomb segítségével hívhatunk elő. Ugyanezzel a gombbal indíthatjuk el a további multimédiás funkciókat is, hallgathatjuk meg a készülékre másolt, MP3 formátumú zenéinket.

LG-KG320S kártyatelefon

Az LG névjegykártya méretű mobiltelefonja 128 megabájtnyi beépített memóriával rendelkezik, de nem maradhatott ki a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség és a diktafon üzemmód sem. A szórakozásért a közkedvelt Sudoku játék felel. Az LG-KG320S egyidejűleg kerül a boltokba Európában, Ázsiában és Oroszországban. Itthon a készülék 2006. októberétől, elsőként a Photo Hall üzletekben lesz megvásárolható 59990 forintos bruttó áron.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!