Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Olcsó harmadik generációs mobiltelefon a Sagemtől

Ady Krisztián, 2006. október 02. 12:50
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Hamarosan még elérhetőbé válnak a harmadik generációs mobiltelefonok: bár a mobilszolgáltatók akciót akcióra halmoznak hazánkban is a 3G-s készülékek -- és szolgáltatások -- minél nagyobb térnyerése érdekében, ezek a telefonok még mindig jóval drágábbak a GSM-es változatoknál. A Sagem változtatni kíván ezen és 200 euró körül dobja piacra saját harmadik generációs telefonját, azaz más gyártók támogatott, szolgáltatóhoz láncolt készülékeivel körülbelül azonos árban.

hirdetés
[HWSW] Hamarosan még elérhetőbé válnak a harmadik generációs mobiltelefonok: bár a mobilszolgáltatók akciót akcióra halmoznak hazánkban is a 3G-s készülékek -- és szolgáltatások -- minél nagyobb térnyerése érdekében, ezek a telefonok még mindig jóval drágábbak a GSM-es változatoknál. A Sagem változtatni kíván ezen és 200 euró körül dobja piacra saját harmadik generációs telefonját, azaz más gyártók támogatott, szolgáltatóhoz láncolt készülékeivel körülbelül azonos árban.

A kedvező árfekvésű, de mindenben versenyképes francia Sagem nemrég mutatta be my600X típusjelzésű, harmadik generációs mobiltelefonját, mely még ebben a hónapban piacra kerül Európában. A készülék csupán VGA-kamerával és 16 megabájtnyi belső memóriával rendelkezik, azonban tárolókapacitása miniSD memóriakártyával tovább bővíthető. A minden harmadik generációs szolgáltatást támogató -- előlapi kamerával viszont nem rendelkező --, gyors letöltésre is alkalmas mobil a Sony Ericsson telefonjainál megszokott 176 x 220 pixeles, 262 ezer szín megjelenítésére alkalmas kijelzőt kapott.

Sagem my600X
Sagem my600X

A my600X számos audioformátumot támogat, illetve H.263, 3GP és MPEG4 kódolású videoanyagok lejátszására is képes, így a streamelt tartalmakat, mobil televízióadásokat is fogadja. A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat és az USB-csatlakozás ma már egyetlen telefonból sem maradhat ki. A Sagem adatai szerint a 99 grammos, 110 x 48 x 16 mm-es telefon akár két hét készenléti idővel és 4 órányi beszélgetéssel is kényeztetheti tulajdonosát.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.