Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 26. 14:03

Ügyviteli szoftvereket összehasonlító weboldal indult

Megnyílt Magyarország első ügyviteli szoftvereket összehasonlító bázisa , az Ügyvitelbázis, mely számtalan hezitáló, információkat keresgélő szoftvervásárló döntését könnyítheti meg. A hiánypótló szolgáltatás elfogulatlan szakvéleménnyel próbál rendet teremteni a sok-sok hasonló alkalmazás között.

[HWSW] Megnyílt Magyarország első ügyviteli szoftvereket összehasonlító bázisa, az Ügyvitelbázis, mely számtalan hezitáló, információkat keresgélő szoftvervásárló döntését könnyítheti meg. A hiánypótló szolgáltatás elfogulatlan szakvéleménnyel próbál rendet teremteni a sok-sok hasonló alkalmazás között.

Az Ügyvitelbázis elsődleges célja, hogy mindenki, aki ügyviteli szoftvert vásárol, biztos lehessen abban, hogy a számára legmegfelelőbb programot választotta ki. A szolgáltatás teljesen ingyenes és regisztrációhoz sem kötött. A szoftverfejlesztő partnerekkel is kapcsolatban álló Ügyvitelbázis egyben webbolt is, a gyártók listaáraihoz képest kedvezményesebb árakon juthatunk hozzá minden szoftverhez.

Ugyvitelbazis.hu

A fejlesztői kapcsolatnak köszönhetően a portál információk mindig frissek, naprakészek lehetnek, a választható ügyviteli szoftverek száma pedig a jövőben folyamatosan bővülni fog.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról