Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Ügyviteli szoftvereket összehasonlító weboldal indult

Ady Krisztián, 2006. szeptember 26. 14:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megnyílt Magyarország első ügyviteli szoftvereket összehasonlító bázisa , az Ügyvitelbázis, mely számtalan hezitáló, információkat keresgélő szoftvervásárló döntését könnyítheti meg. A hiánypótló szolgáltatás elfogulatlan szakvéleménnyel próbál rendet teremteni a sok-sok hasonló alkalmazás között.

[HWSW] Megnyílt Magyarország első ügyviteli szoftvereket összehasonlító bázisa, az Ügyvitelbázis, mely számtalan hezitáló, információkat keresgélő szoftvervásárló döntését könnyítheti meg. A hiánypótló szolgáltatás elfogulatlan szakvéleménnyel próbál rendet teremteni a sok-sok hasonló alkalmazás között.

Az Ügyvitelbázis elsődleges célja, hogy mindenki, aki ügyviteli szoftvert vásárol, biztos lehessen abban, hogy a számára legmegfelelőbb programot választotta ki. A szolgáltatás teljesen ingyenes és regisztrációhoz sem kötött. A szoftverfejlesztő partnerekkel is kapcsolatban álló Ügyvitelbázis egyben webbolt is, a gyártók listaáraihoz képest kedvezményesebb árakon juthatunk hozzá minden szoftverhez.

Ugyvitelbazis.hu

A fejlesztői kapcsolatnak köszönhetően a portál információk mindig frissek, naprakészek lehetnek, a választható ügyviteli szoftverek száma pedig a jövőben folyamatosan bővülni fog.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.