Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Egyetlen hatalmas hotspottá válik a Hungexpo területe

Ady Krisztián, 2006. szeptember 26. 08:56
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Wiera Kft. egyetlen hatalmas hotspottá, azaz vezeték nélküli internetelérési ponttá változtatja a Hungexpo kiállítási területét. A számtalan rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak és vásárnak helyt adó pavilonokban mostantól bárki elérheti a világhálót noteszgépével, Wi-Fi-s tenyérgépével, vagy mobiltelefonjával egy Wiera-kártya birtokában.

[HWSW] A Wiera Kft. egyetlen hatalmas hotspottá, azaz vezeték nélküli internetelérési ponttá változtatja a Hungexpo kiállítási területét. A számtalan rendezvénynek, konferenciának, kiállításnak és vásárnak helyt adó pavilonokban mostantól bárki elérheti a világhálót noteszgépével, Wi-Fi-s tenyérgépével, vagy mobiltelefonjával egy Wiera-kártya birtokában.

Az ország legnagyobb konferencia- és kiállító központjában jelenleg az A, B, C, D és F pavilonokban érhetõ el a szolgáltatás, de hamarosan a K konferenciaközpontban, az 1-es és a 25-ös pavilonokban, továbbá a kültéri kiállítói területeken is megnyílik a lehetõség a vezeték nélküli internethozzáférés használatára.

Hungexpo kiállítási terület
Hungexpo kiállítási terület

A Wiera több előfizetési konstrukcióval várja a látogatókat, 30 perc internetelérés nettó 800 forintba, 2 óra nettó 1.600 forintba, 24 óra nettó 3200 forintba kerül. Az úgyneveztt Hungexpo kártya, mely maximum 15 napos elérést biztosít nettó 6400 forintba kerül, de a kártyával kapott hozzáférés kizárólag a Hungexpo területén használható. Utóbbi kártya időtartama az első bejelentkezéstől számlálódik, a tényleges használattól függetlenül. A 100 perces, perc-alapú kártya nettó 3000 forintba kerül, érvényes az első bejelentkezéstől számított 90 napig.