Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 25. 12:02

Friss, ropogós kiegészítők a Nokiától, zenerajongóknak

Több új, kifejezetten zenerajongóknak készített kiegészítőt mutatott be a Nokia. A zenelejátszásra is alkalmas mobiltelefonok egyre nagyobb teret hóditanak, csupán a finn vállalat több mint 80 millió ilyen készüléket értékesít 2006-ban. Az ősszel piacra kerülő új kiegészítők között sztereó, vezetékes headsetek, Bluetooth-os vezeték nélküli headsetek és zenei kihangosítók is megtalálhatók.

HIRDETÉS

[HWSW] Több új, kifejezetten zenerajongóknak készített kiegészítőt mutatott be a Nokia. A zenelejátszásra is alkalmas mobiltelefonok egyre nagyobb teret hóditanak, csupán a finn vállalat több mint 80 millió ilyen készüléket értékesít 2006-ban. Az ősszel piacra kerülő új kiegészítők között sztereó, vezetékes headsetek, Bluetooth-os vezeték nélküli headsetek és zenei kihangosítók is megtalálhatók.

A Nokia Stereo Headset HS-81 fejlesztésében és gyártásában a fejlhallgatók terén nagy múlttal rendelkező Sennheiser Communications is részt vett. A fekete-szürke színben elérhető, nyakpántra rögzített fülhallgatókat ergonómiailag kényelmes méretűre tervezték, és temészetesen a hívások fogadását, kezelését is lehetővé teszik. A Nokia Advanced Music Headphones HS-62 a fülbedugós változat helyett klasszikus, de összehajtható kialakítású, a 40 mm-es hangszórók pedig kétségkívül teltebb hangzást biztosíthatnak.

Nokia HS-62
Nokia HS-62
A Nokia Mini Speakers MD-4 egy hordozható hangszórókészlet, mely csupán 130 gramm tömegű. A V-alakot formáló vékony hangszórók összehajthatók, így a szett akár egy zsebben is elfér. A beépített antenna a rádióadások vételére is alkalmas mobiltelefonokat szolgálhatja ki. A nagyobb hangerőről a beépített sztereó erősítő gondoskodik. A Nokia Music Speakers MD-3 zenei kihangosító jobb minőségű mélyhang-visszaadást nyújt, miközben továbbra is könnyen hordozható marad. Utóbbi készülékhez más források, akár egy MP3-lejátszó, vagy egy CD-walkman is csatlakoztatható a 3,5 mm-es jack-dugón keresztül.

A Nokia három vezeték nélküli, Bluetooth-os headsetet is bemutatott. A BH-801 típus csupán 11 gramm tömegű, a vállalat prémium termékeihez készült. A beépített, apró akkumulátor hat órányi beszélgetési és 160 órányi készenléti időt ígér. A BH-302 költséghatékonyabb megoldás, a valamivel nagyobb tömegű változattal 10 órát beszélhetünk folyamatosan. A legkisebb BH-207 változat fekete-króm kivitelben kerül piacra, de ez a változat "csupán" 7,5 órányi beszélgetési időt kínál.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 15:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.