Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 25. 09:38

Rootkitek ellen is véd a CounterSpy kipróbálható bétaváltozata

A Sunbelt Software mindenki számára elérhetővé tette a CounterSpy kémprogrameltávolító szoftvere kegújabb bétaváltozatát, amely több újdonság mellett a FirstBoot technológia segítségével a számítógépbe mélyen beférkőzött kémprogramok és rootkitek ellen is megoldást nyújthat. Az új CounterSpy előzetes változata jóval gyorsabb elődjénél, míg az állandó védelem fenntartásához lényegesen kevesebb erőforrást használ.

HIRDETÉS

[HWSW] A Sunbelt Software mindenki számára elérhetővé tette a CounterSpy kémprogrameltávolító szoftvere kegújabb bétaváltozatát, amely több újdonság mellett a FirstBoot technológia segítségével a számítógépbe mélyen beférkőzött kémprogramok és rootkitek ellen is megoldást nyújthat. Az új CounterSpy előzetes változata jóval gyorsabb elődjénél, míg az állandó védelem fenntartásához lényegesen kevesebb erőforrást használ.

A Sunbelt mérnökei a kémprogramok áradatának hatékony kezelésére az alapoktól tervezték újra a keresőmotort és a heurisztikus eljárásokat, az aktív védelmet pedig rendszermag szintű meghajtóprogramokba helyezték, hogy észrevétlenül és nagy sebességgel működhessenek. Az új FirstBoot segítségével a CounterSpy még a rootkitek betöltődése előtt tud keresést indítani, amely hatékony lehet a rendszer legmélyebb pontjain rejtőzködő kémprogramok ellen is.

CounterSpy

Az új CounterSpy 2.0 jelenleg Windows 2000/XP Professional, Home, TabletPC és Media Center változatokon működik. A béta kipróbálásához elsőként a Sunbelt Beta fórumán kell ingyenesen regisztrálni, majd felvételt kell kérni a “CounterSpy 2.0 Limited Beta” csoportba. A jóváhagyás után azonnal letölthető és telepíthető a legújabb CounterSpy változat. A tesztelés végeztével a Sunbelt a legaktívabb fórumozóknak ajándék 1 éves CounterSpy licensszel köszöni meg a hasznos részvételt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 06:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.