Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 21. 12:24

Jövő hónapban rajtol a Sony Ericsson mobil zeneboltja, az M-Buzz

Hamarosan saját mobil zenebolttal jelentkezik a Sony Ericsson, az M-Buzz nevű szolgáltatást október 2-án indítja útjára a vállalat. Az M-Buzz elsőként a cég két új Walkman telefonjáról, a W850-ről és a W950-ről lesz elérhető, de hogy a magyaror vásárlók csatlakozhatnak-e hozzá, azt egyelőre nem tudta megmondani a cég hazai képviselete.

[HWSW] Hamarosan saját mobil zenebolttal jelentkezik a Sony Ericsson, az M-Buzz nevű szolgáltatást október 2-án indítja útjára a vállalat. Az M-Buzz elsőként a cég két új Walkman telefonjáról, a W850-ről és a W950-ről lesz elérhető, de hogy a magyaror vásárlók csatlakozhatnak-e hozzá, azt egyelőre nem tudta megmondani a cég hazai képviselete.

A szolgáltatás a Sony/ATV kiadóhoz szerződött fiatal, feltörekvő előadók dalait kínálja. A Sony Ericsson tervei szerint a későbbiekben más, ismertebb előadók anyagai is felkerülnek az M-Buzz listájára, induláskor azonban olyan nevek várják a vevőket, mint Kish Mauve, a Dirty Perfect, Bobby Kray, az FKLV vagy a Monte Rosa. A dalok mellett videók, az előadók önéletrajzai, koncertdátumok és más anyagok is elérhetők lesznek majd -- ígéri a Sony Ericsson.


Sony Ericsson W850

A zenelejátszós mobiltelefonok máris óriási népszerűségnek örvendenek, a Strategy Analytics elemzőcég szerint az idén 100 millió ilyen készülék talál gazdára, 2010-ben viszont már 800 millió zenemobilt adnak el a gyártók. A beépített kamerák után a zenelejátszási képesség lehet a készülékek nagy dobása azért, hogy a vásárlók lecseréljék régebbi telefonjukat. Iparágszerte egyetértés uralkodik abban a tekintetben, hogy a zenelejátszós mobilok kiszorítják az MP3-lejátszókat a piacról, a Jupiter Research előrejelzése szerint 2010-ben már ugyanannyi zenelejátszós mobiltelefon lesz forgalomban, mint hordozható MP3-játszó.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról