Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 15. 10:54

Kipróbálható az AVG otthoni biztonsági szoftvercsomag legújabb bétaváltozata

Megkezdődött az AVG otthoni biztonsági szoftvercsomag legújabb, 7.5-ös változatának a nyilvános bétatesztje. Az új verzió számos újdonságot tartalmaz, például spamszűrőt, illetve a nemrégiben felvásárolt Ewido AntiSpyware-t. Az AVG-t fejlesztő Grisoft szerint az új változat kevesebb erőforrást használ és gyorsabb is, mint elődei.

[HWSW] Megkezdődött az AVG otthoni biztonsági szoftvercsomag legújabb, 7.5-ös változatának a nyilvános bétatesztje. Az új verzió számos újdonságot tartalmaz, például spamszűrőt, illetve a nemrégiben felvásárolt Ewido AntiSpyware-t. Az AVG-t fejlesztő Grisoft szerint az új változat kevesebb erőforrást használ és gyorsabb is, mint elődei.

Aki kedvet érez az új változat kipróbálásához, az a www.avg.hu oldalon történő regisztráció majd bejelentkezés után letöltheti az új programot illetve a telepítéshez szükséges kódot. Az új 7.5-ös verzió a tervek szerint minden jelenlegi AVG-felhasználó számára ingyenesen elérhető lesz, illetve az új modulok vásárlása esetén kedvezményt is kapnak.

Augusztus óta az AVG már magyarul is tud, a honosítás ráadásul a gyártó központjában -- magyar szakemberek felügyelete mellett -- történik, így a frissítések magyar nyelven is az angol nyelvű verzióval azonos időben jelennek meg. A magyar nyelvű változat tudásában és funkcióiban teljes egyenértékű az egyéb nyelvi változatok képességeivel. A nyelvi változatok alkalmazása licencelés szempontból teljesen transzparens, vagyis aki érvényes AVG-licenccel rendelkezik az a rendelkezésre álló nyelvek közül tetszőleges, így a magyar változat használatára is jogosult.

a címlapról