Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 8. 12:59

Az Apple visszahívja a maguktól leálló MacBook noteszgépeket

[Clubic.com, HWSW] Az Apple igen szűkszavúan közölte , hogy javításra szorulnak azok a MacBook noteszgépek, melyek tulajdonosai hirtelen leállásokról, váratlan kikapcsolásról számoltak be a vállalat és más fanoldalak fórumain. Az amerikai gyártó egyelőre nem közölte, hogy milyen sorozatú noteszgépeket érinthet ez a hiba.

HIRDETÉS

[Clubic.com, HWSW] Az Apple igen szűkszavúan közölte, hogy javításra szorulnak azok a MacBook noteszgépek, melyek tulajdonosai hirtelen leállásokról, váratlan kikapcsolásról számoltak be a vállalat és más fanoldalak fórumain. Az amerikai gyártó egyelőre nem közölte, hogy milyen sorozatú noteszgépeket érinthet ez a hiba.

A híradásokból csupán annyi derül ki, hogy egyes MacBook noteszgépek -- melyek akár itthon is gazdára találhattak -- az alaplap és a hűtés hibájából adódóan váratlanul leállíhatnak, kikapcsolhatnak. Ezt a hibát több vásárló is jelezte az Apple felé, akik nyilván joggal dühösek a megbízhatatlan működés, a kiszámíthatatlanság okán. Az amerikai vásárlóknak a hivatalos szervizpontokat, a hazaiaknak pedig azt a kereskedőt érdemes megkeresniük a javítás igényével, ahol a MacBook noteszgépet vásárolták.

A MacBook noteszgépek kapcsán ez az első komolyabb hardverhiba, mely nagyobb mennyiségű noteszgépet is érinthet, bár már korábban is voltak olyan példányok, melyek háza elszineződött. Ezek borítását szintén ingyenesen kicserélte az Apple. A vállalatnak egyre sűrűbben kell gépeket, vagy alkatrészeket visszahívnia: a közelmúltban 1,8 millió iBook noteszgép-akkumulátor cseréjét jelentette be az Apple.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 06:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.