Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 8. 12:59

Az Apple visszahívja a maguktól leálló MacBook noteszgépeket

[Clubic.com, HWSW] Az Apple igen szűkszavúan közölte , hogy javításra szorulnak azok a MacBook noteszgépek, melyek tulajdonosai hirtelen leállásokról, váratlan kikapcsolásról számoltak be a vállalat és más fanoldalak fórumain. Az amerikai gyártó egyelőre nem közölte, hogy milyen sorozatú noteszgépeket érinthet ez a hiba.

[Clubic.com, HWSW] Az Apple igen szűkszavúan közölte, hogy javításra szorulnak azok a MacBook noteszgépek, melyek tulajdonosai hirtelen leállásokról, váratlan kikapcsolásról számoltak be a vállalat és más fanoldalak fórumain. Az amerikai gyártó egyelőre nem közölte, hogy milyen sorozatú noteszgépeket érinthet ez a hiba.

A híradásokból csupán annyi derül ki, hogy egyes MacBook noteszgépek -- melyek akár itthon is gazdára találhattak -- az alaplap és a hűtés hibájából adódóan váratlanul leállíhatnak, kikapcsolhatnak. Ezt a hibát több vásárló is jelezte az Apple felé, akik nyilván joggal dühösek a megbízhatatlan működés, a kiszámíthatatlanság okán. Az amerikai vásárlóknak a hivatalos szervizpontokat, a hazaiaknak pedig azt a kereskedőt érdemes megkeresniük a javítás igényével, ahol a MacBook noteszgépet vásárolták.

A MacBook noteszgépek kapcsán ez az első komolyabb hardverhiba, mely nagyobb mennyiségű noteszgépet is érinthet, bár már korábban is voltak olyan példányok, melyek háza elszineződött. Ezek borítását szintén ingyenesen kicserélte az Apple. A vállalatnak egyre sűrűbben kell gépeket, vagy alkatrészeket visszahívnia: a közelmúltban 1,8 millió iBook noteszgép-akkumulátor cseréjét jelentette be az Apple.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.