Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 7. 14:40

Hazai szoftverfejlesztők számára is elérhető migrációs központot nyitott Isztambulban az Oracle

Az Oracle nemzetközi migrációs központot nyitott isztambuli irodájában azzal a céllal, hogy az Európai Unió újonnan csatlakozott országaiban és a volt szovjet államokban működő szoftvergyártókat segítse megoldásaik átültetésében az Oracle 10g platformra.

[HWSW] Az Oracle nemzetközi migrációs központot nyitott isztambuli irodájában azzal a céllal, hogy az Európai Unió újonnan csatlakozott országaiban és a volt szovjet államokban működő szoftvergyártókat segítse megoldásaik átültetésében az Oracle 10g platformra.

A Fujitsu Siemens támogatásával léterjött létesítményben már elérhetők azok a legújabb hardverek és szoftverek, amelyek lehetővé teszik az alkalmazások tesztelését és a kompatibilitás ellenőrzését. A központ az olyan magyar Oracle-partnerek és ügyfelek számára ingyenesen vehető igénybe, amelyek más technológiai platformon működő alkalmazással rendelkeznek, de Oracle technológiára szeretnének áttérni, vagy Oracle-platformon is elérhetővé szeretnék tenni termékeiket.

A migrációs központban az Oracle és a Fujitsu Siemens Computers olyan szakértői dolgoznak, akik külön felkészítést kaptak a megoldások tesztelésére és finomhangolására az Oracle és a Fujitsu Siemens Computers rendszerein. A fejlesztők egyéni érdeklődésüknek és igényeiknek megfelelően külön konzultációkon is részt vehetnek, ahol a szakértők alapos ismeretekkel szolgálnak az Oracle 10g-ről, segítséget nyújtanak a teszteléshez, és ajánlásokat fogalmaznak meg a migrációhoz.

A tesztelőkörnyezet hardveres infrastruktúráját a Fujitsu Siemens Computers Primergy BX600 blade szerverei képezik a hozzájuk kapcsolt Network Appliance FAS-rendszerekkel. Ezenfelül két laboratórium is igénybe vehető, mindkettőben két munkaállomásssal és a kapcsolódó hálózati infrastruktúrával. Az érdeklődők az Oracle Hungary-nél, vagy a magyarországi disztribúciós feladatokat ellátó DNS Hungary-nél jelezhetik részvételi szándékukat.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.