Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 5. 11:26

Olcsóbb lett a nyári szezon végére a hazai fejlesztésű iGO navigációs szoftver

Ha eddig halogattuk a vásárlást, a jövő nyárra gondolva most már tényleg bevállalhatjuk: jelentősen, 15-25 százalékkal csökkent az iGO navigációs alkalmazás különböző verzióinak ára. A hatalmas sikerű szoftvert fejlesztő Nav N Go Kft. közleménye szerint az árcsökkentést az tette lehetővé, hogy a Tele Atlas térképeihez olcsóbban juthat hozzá a vállalat.

HIRDETÉS

[HWSW] Ha eddig halogattuk a vásárlást, a jövő nyárra gondolva most már tényleg bevállalhatjuk: jelentősen, 15-25 százalékkal csökkent az iGO navigációs alkalmazás különböző verzióinak ára. A hatalmas sikerű szoftvert fejlesztő Nav N Go Kft. közleménye szerint az árcsökkentést az tette lehetővé, hogy a Tele Atlas térképeihez olcsóbban juthat hozzá a vállalat.

Az árcsökkentést követően az ajánlott árak a következőképpen alakulnak: az iGO Magyarország 2006 bruttó 22992 forintba, az iGO Kelet-Európa és iGO Nyugat-Európa 2006 bruttó 39900 forintba kerül, míg a 30 európai térképet, köztük hazánkat is tartalmazó iGO Európa 2006 73900 forint helyett már csak bruttó 59892 forintért hazavihető.

iGO 2006iGO 2006 Europe

Az iGO iránt a kezdetektől nagy volt az érdeklődés, de az üzleti sikert a 2006-os CeBIT hozta meg, melyen a vállalat is kiállítóként vett részt. A Hannoverben bemutatott iGO Európa 2006 térképcsalád a nagy hardvergyártókat is lenyűgözte, így számos világcéggel született azóta együttműködés. Az iGO népszerűségéhez az eddig is igen kedvező ár is hozzájárult.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 17:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.