Szerző: Ady Krisztián

2006. szeptember 5. 11:26

Olcsóbb lett a nyári szezon végére a hazai fejlesztésű iGO navigációs szoftver

Ha eddig halogattuk a vásárlást, a jövő nyárra gondolva most már tényleg bevállalhatjuk: jelentősen, 15-25 százalékkal csökkent az iGO navigációs alkalmazás különböző verzióinak ára. A hatalmas sikerű szoftvert fejlesztő Nav N Go Kft. közleménye szerint az árcsökkentést az tette lehetővé, hogy a Tele Atlas térképeihez olcsóbban juthat hozzá a vállalat.

[HWSW] Ha eddig halogattuk a vásárlást, a jövő nyárra gondolva most már tényleg bevállalhatjuk: jelentősen, 15-25 százalékkal csökkent az iGO navigációs alkalmazás különböző verzióinak ára. A hatalmas sikerű szoftvert fejlesztő Nav N Go Kft. közleménye szerint az árcsökkentést az tette lehetővé, hogy a Tele Atlas térképeihez olcsóbban juthat hozzá a vállalat.

Az árcsökkentést követően az ajánlott árak a következőképpen alakulnak: az iGO Magyarország 2006 bruttó 22992 forintba, az iGO Kelet-Európa és iGO Nyugat-Európa 2006 bruttó 39900 forintba kerül, míg a 30 európai térképet, köztük hazánkat is tartalmazó iGO Európa 2006 73900 forint helyett már csak bruttó 59892 forintért hazavihető.

iGO 2006iGO 2006 Europe

Az iGO iránt a kezdetektől nagy volt az érdeklődés, de az üzleti sikert a 2006-os CeBIT hozta meg, melyen a vállalat is kiállítóként vett részt. A Hannoverben bemutatott iGO Európa 2006 térképcsalád a nagy hardvergyártókat is lenyűgözte, így számos világcéggel született azóta együttműködés. Az iGO népszerűségéhez az eddig is igen kedvező ár is hozzájárult.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról