Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 5. 09:51

A Brother nyomtatók és faxok disztribútora lett a Kvint-R

A japán Brother, mely az egyik vezető nyomtató- és faxgyártó a világon, új disztribútorral, a Kvint-R Kft.-vel jelent meg a magyar piacon. A közel 100 éves Brother az irodatechnikai berendezések széles termékpalettáját kínálja, a vállalat szerint termékeinek legnagyobb előnye, hogy egy adott kategóriában alkalmazott kellékanyagok teljesen egységesek.

HIRDETÉS

[HWSW] A japán Brother, mely az egyik vezető nyomtató- és faxgyártó a világon, új disztribútorral, a Kvint-R Kft.-vel jelent meg a magyar piacon. A közel 100 éves Brother az irodatechnikai berendezések széles termékpalettáját kínálja, a vállalat szerint termékeinek legnagyobb előnye, hogy egy adott kategóriában alkalmazott kellékanyagok teljesen egységesek.

A Kvint-R Kft.-t 1991-ben alapították magyar magánszemélyek. A cég eleinte a Mannesmann Tally magyarországi szervizhálózatát alakította ki és működtette, majd 1993-ban a Tally kizárólagos magyarországi szervizképviseletévé, három évvel később pedig kizárólagos képviseletévé vált. 2001-től az ügyfelek igényeihez és a piaci trendekhez igazodva a Kvint-R kínálatát a Fujitsu Siemens Computer asztali számítógépeinek, notebookjainak, szervereinek értékesítésével egészítette ki.

2005 tavaszán a vállalat -- akkor már ISO 9001:2001 tanúsítvány birtokában -- a Ricoh digitális nyomtatóival, multifunkciós dokumentumcenterekkel bővítette palettáját, majd 2005 őszén a speciális leporellós lézernyomtatókat gyártó cég, a MicroPlex vezérképviseletévé vált. A cég a nyomtatók forgalmazásán felül professzionális szervizszolgáltatást nyújt ügyfeleinek, melybe a karbantartás mellett szerviz, üzemeltetési szolgáltatás és tanácsadás is tartozik.

A Kvint-R és a Brother disztribútori együttműködésének köszönhetően a Kvint-R rendelkezik itthon a legjelentősebb árukészlettel, amely biztosítja, hogy a lehető legtöbb típusú készülék és az ezekhez tartozó kellékanyagok ellátása folyamatos és zökkenőmentes legyen hazánkban is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.