Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 1. 13:19

Tenyérgépen a törvénytár

Hétfőtől PDA-n adja át cég- és törvénytárát előfizetőinek az Opten, így azok lényegében bárhol és bármikor elővehetik zsebükből a hatályosított jogszabályok több mint 650 ezer közlönyoldalra rúgó gyűjteményét, valamint több mint 700 ezer társas vállalkozás adatait.

HIRDETÉS

[HWSW] Hétfőtől PDA-n adja át cég- és törvénytárát előfizetőinek az Opten, így azok lényegében bárhol és bármikor elővehetik zsebükből a hatályosított jogszabályok több mint 650 ezer közlönyoldalra rúgó gyűjteményét, valamint több mint 700 ezer társas vállalkozás adatait.

A havi 12 ezer forintnos előfizetési díjért az ügyfelek egy BenQ P50 tenyérgépet és egy online hozzáférést biztosító jelszót kapnak az Opten Kft-től. A cég a készülék 240x320 pixel felbontású képernyőre optimalizálta elektronikus törvénytárát, cégadatbázisát, a mérleg- és eredménykimutatás adatokat, valamint követelés-nyilvántartó rendszerét. A kis képernyőre optimalizált rendszer szinte mindent tud, amit az online előfizetők megszoktak: kereshetők a törvények tárgyszó, jogterület, év, kibocsátó, típus, hatályosság szerint, adott paragrafusok vagy a kapcsolódó linkek, és megtalálhatók a cégek (cégnév, székhely, adószám vagy cégjegyzékszám alapján.

Mindemellett az előfizetők lekérhetik a cégek mérleg és eredmény-kimutatásait, kaphatnak az adott társaságra vonatkozó csődesély-számítást és elemzést, sőt meggyőződhetnek arról, hogy leendő partnerüknek van-e az Egységes Online Követelésnyilvántartó Rendszerben bejelentett lejárt fizetési kötelezettsége.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 07:18

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.