Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 28. 11:24

Klublogóval díszített noteszgépekkel készült a bajnoki szezonra a Fujitsu Siemens Computers

A Fujitsu Siemens Computers is meglovagolja az angol és a skót labdarúgószezon indulását: a három Premier Leauge-ben, valamint a skót Premier Leauge-ben játszó negyedik csapat színeiben megjelenő, a klubok címereivel díszített noteszgépek várhatóan számos rajongó tetszését elnyerhetik.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers is meglovagolja az angol és a skót labdarúgószezon indulását: a három Premier Leauge-ben, valamint a skót Premier Leauge-ben játszó negyedik csapat színeiben megjelenő, a klubok címereivel díszített noteszgépek várhatóan számos rajongó tetszését elnyerhetik.

A klubok közül jelenleg a skót Celtic és az angol Aston Villa, Everton és Tottenham Hotspur szurkolói vásárolhatnak klubjuk színeivel összeállított Amilo noteszgépet, de a Fujitsu Siemens Computers azt sem zárta ki, hogy a szezon későbbi szakában más klubokra szabott változatok is megjelenjenek a számítógépgyártó kínálatban.

A focirajongók számára felöltöztetett számítógépek mindegyike a Fujitsu Siemens Computers Amilo Pi 1536 noteszgépéből származik, mely modellt 15,4 hüvelykes, 1280 x 800 pixeles szélesvásznú kijelzővel, ATI Mobility Radeon X1400 grafikus processzorral, 1 gigabájtnyi DDR2 memóriával, 120 gigabájtos SATA merevlemezzel és 1,83 GHz-es órajelű Core Duo T2400 processzorral láttak el.

Fujitsu Siemens Computers football special

A 802.11a/b/g szabványú vezeték nélküli hálózati vezérlő szériatartozék a multiformátumú DVD-író mellett. A három éves helyszíni garanciával értékesített noteszgépek bruttó 1000 fontba (~410 ezer forintba) kerülnek szállítási költséggel együtt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról