Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 24. 15:56

Okosabb női mobil a BenQ Mobile-tól

A masnis cicás mobil, az inkább fiatalok számára készített Hello Kitty-s AL26 után újabb a gyengébb nemnek fejlesztett, élénk színű mobiltelefont mutatott be a BenQ Mobile. A lényegesen okosabb BenQ-Siemens SL80 szétcsúsztatható telefon kijelzője is világos mályva háttérben pompázik, melyet elegáns krómdíszítések ölelnek körül.

[HWSW] A masnis cicás mobil, az inkább fiatalok számára készített Hello Kitty-s AL26 után újabb a gyengébb nemnek fejlesztett, élénk színű mobiltelefont mutatott be a BenQ Mobile. A lényegesen okosabb BenQ-Siemens SL80 szétcsúsztatható telefon kijelzője is világos mályva háttérben pompázik, melyet elegáns krómdíszítések ölelnek körül.

A BenQ-Siemens SL80 a 2006-os iF formatervezési díj-nyertes SL75 utódja és tökéletesen megfelel a korszerű technológiai igényeknek. Afélautomata csúsztatómechanizmusnak (ProSlide) köszönhetően a mobiltelefon könnyen szétnyitható. A mályva színhatást a nagyfelbontású kijelzőn megjelenített exkluzív "Egzotikus Virágok" téma teszi teljessé. A BenQ-Siemens SL80-hoz tartozó kiegészítőket is a nőies elegancia jellemzi, a mobiltelefont figyelemfelkeltő gyöngysor is díszíti.

benQ-Siemens SL80

A beépített, vakuval és digitális zoommal ellátott kamerának köszönhetően a BenQ-Siemens SL80 fényképezőgépként is használható, de rövid mozgófilmet is készíthetünk a telefonnal. A beépített médialejátszó minden népszerű hangformátumot támogat. Találkozóinkat, feladatainkat és feljegyzéseinket a beépített szervező segítségével rendszerezhetjük. A PictBridge funkciónak köszönhetően a fényképek a telefonról vezeték nélkül, közvetlenül Bluetooth-képes nyomtatóra is továbbíthatók. A BenQ-Siemens SL80 várhatóan novembertől lesz kapható az üzletekben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról