Szerző: Bizó Dániel

2006. augusztus 23. 17:46

Olcsóbb lett a PlayStation 2 - és rózsaszín

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) csökkentette a PlayStation 2 (PS2) árát, továbbá a heroináron mért memóriakártya is olcsóbbá válik. Az ajánlott végfelhasználói ár immár 129 euró (középárfolyamon nagyjából 36 ezer forint), míg a memóriakártya már 19,99 euróért (5 500 forint) is elvihető lesz.

[HWSW] A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) csökkentette a PlayStation 2 (PS2) árát, továbbá a heroináron mért memóriakártya is olcsóbbá válik. Az ajánlott végfelhasználói ár immár 129 euró (középárfolyamon nagyjából 36 ezer forint), míg a memóriakártya már 19,99 euróért (5 500 forint) is elvihető lesz.

Az SCEE egyúttal azt is közölte, hogy eddig közel 40 millió PS2-t szállítottak le Európában, míg világszerte 106 millió konzolt adott el a vállalat, ami a hatalmas volumen révén jelentős költségcsökkentéseket tett lehetővé. Bár a gép már túl van fénykorán, még mindig jelentős érdeklődés mutatkozik iránta, ami nemcsak az új PS2-k iránti igény, hanem a szoftverforgalomban is megmutatkozik, amit leginkább az jelez, hogy a több mint 2 200 játék mellé karácsonykor, 6 évvel debütálását követően is több mint 150 új játékcím érkezik.

Az árcsökkentés mellett az SCEE bemutatott egy rózsaszín PS2-t is, amely limitált példányszámban készült el, és november 8-ától válik hozzáférhetővé Európában. A gép két rózsaszín kontrollerrel és egy 8 megabájtos rózsaszín memóriakártyával érkezik 159 eurós áron (~44 ezer forint). A Sony reményei szerint az új szín népszerűvé válhat a hagyományosan nem keményvonalas játékosok körében, akik előnyben részesítik a társaságban való szórakozást, mint például az éneklős, zenélős vagy éppen a táncolós programokat.

Rózsaszín PS2

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról