Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 23. 08:47

ADSL internethozzáférés év végéig ingyen, vagy havi bruttó 3600 forintért

Az Externet és partnere, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin őszi akciója valóban padlóra küldi a korlátlan ADSL internethozzáférés árát. Szélessávú szolgáltatásunkhoz év végéig nulla forintos havidíjért, vagy prepaid, azaz előre fizetős csomagban havi bruttó 3600 forintért lehet most hozzájutni.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Externet és partnere, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin őszi akciója valóban padlóra küldi a korlátlan ADSL internethozzáférés árát. Szélessávú szolgáltatásunkhoz év végéig nulla forintos havidíjért, vagy prepaid, azaz előre fizetős csomagban havi bruttó 3600 forintért lehet most hozzájutni.

Az új akcióban a korlátlan PrePaid -- azaz egy összegben, egy évre előre fizetendő -- 512 kbit/s-os ADSL-csomag mindössze havi bruttó 3600 forintért előfizethető. A szolgáltatás kedvező díját elsősorban a költséghatékony éves számlázási rend teszi lehetővé, azoban az előfizetők nem csupán kedvező árú, hanem kiváló minőségű internet hozzáférést és magas színvonalú kiszolgálást is kapnak. Valamennyi ADSL-csomag 3 darab e-mailcímet és 50 megabájt tárhelyet is tartalmaz.

Szintén augusztus 23-tól rendelhető az 512 Kbit/s ADSL csomag havidíjas változata, mely év végéig, azaz több mint 4 hónapon át nulla forintos havidíjjal, azt követően pedig havi bruttó 5490 forintért érhető el. A csomag adatforgalmi díj nélküli, korlátlan, szélessávú internet hozzáférést biztosít. A belépő szintű akciós csomagok mellett a magasabb sávszélességű hozzáférések ára is jelentősen csökkent. Az akció szeptember közepéig tart.

A HWSW ADSL-csomagjait kényelmes, online szerződéskötéssel is meg lehet rendelni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.