Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 23. 13:26

Itthon is sokan eszik az LG csokitelefonját

Az LG bejelentette, hogy minden várakozását felülmúlóan sikeres itthon is az érintőgombos, szétcsúsztatható csokitelefonja. A nem éppen alacsony árfekvésű mobilból alig két hónap alatt több mint 3000 darab fogyott el. Az LG Electronics idén májusban dobta piacra Európában ezt a készüléket, melyből világszerte már több mint 1 milliót adtak el.

[HWSW] Az LG bejelentette, hogy minden várakozását felülmúlóan sikeres itthon is az érintőgombos, szétcsúsztatható "csokitelefonja". A nem éppen alacsony árfekvésű mobilból alig két hónap alatt több mint 3000 darab fogyott el. Az LG Electronics idén májusban dobta piacra Európában ezt a készüléket, melyből világszerte már több mint 1 milliót adtak el.

Számos helyre extra szállítmányokat kellett biztosítani, hiszen ekkora sikerre még a cég vezetői sem számítottak. A prémium kategóriás sorozat első tagját tavaly novemberben dobták piacra Koreában, és 3 három hónap alatt több mint 300 ezer darabot adtak el belőle. Az óriási koreai, majd később a nemzetközi siker után Magyarországra is megérkezett az LG KG800-as mobiltelefon. A dizájndíjakat is nyert készüléket június 15-én vezették be hazánkban, majd az azóta eltelt 2 hónap során több mint 3000 telefon talált gazdára, amely egy prémium kategóriás mobil esetében nagyon jó eredménynek számít.

A tervek szerint még az idén kapható lesz Magyarországon a készülék fehér és rózsaszínű változata is. A jelenleg kapható szétcsúsztatható típus mellett új modellek is színesíthetik a későbbiekben az LG Chocolate szériájának palettáját. Az LG ígérete szerint a prémium kategóriás telefonok mindegyike egyedi formatervezéssel és még az elődjeinél is fejlettebb technikai tulajdonságokkal csábítja majd a vásárlókat.

LG Chocolate Phone Premium

A telefon sikerét mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy máris másolni kezdték az LG készülékét. A koreai vállalat azzal vádolta meg a másik koreai óriást, a Samsungot, hogy egyszerűen lemásolta a mobiltelefont. Ha perre kerülne az ügy, a Samsungnak nehéz dolga lenne: az LG telefonja hónapokkal korábban került piacra és a hasonlóság valóban több, mint átlagos.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról