:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. augusztus 16. 14:14

TVnet: ADSL vezetékes telefonelőfizetés nélkül

Havi bruttó 4992 forintért kínál vezetékes telefonelőfizetés nélküli internetszolgáltatást a TVnet . A mától kezdődő és szeptember végéig tartó, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt meghirdetett ADSL3G+ elnevezésű akció azoknak kedvez, akik kizárólag az internetezés miatt tartották fent vezetékes telefonjukat.

[HWSW] Havi bruttó 4992 forintért kínál vezetékes telefonelőfizetés nélküli internetszolgáltatást a TVnet. A mától kezdődő és szeptember végéig tartó, lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt meghirdetett "ADSL3G+" elnevezésű akció azoknak kedvez, akik kizárólag az internetezés miatt tartották fent vezetékes telefonjukat.

Az ADSL3G+ akció keretén belül a TVnet korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1 Mbps) mindössze havi bruttó 4992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2,5 Mbps) havi nettó 7.200 forintért kínálja. A vállalat számításai szerint az ADSL3G+ szolgáltatással éves szinten mintegy 40 ezer forintot takaríthat meg, aki eddig havidíjat fizetett vezetékes telefonvonalának fenntartásáért. Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban.

Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetésé. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL-előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás azonban az átállás alatt is kiesésmentesen és zavartalanul működik a TVnet által aktivált azonosítókkal, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-el, a szolgáltatás kiépítésének ideje mintegy 30 munkanap.

"Az internetelőfizetők körében végzett ügyfélszolgálati felmérésünk szerint a megkérdezettek 80 százaléka támogatja a vezetékes telefonvonal nélküli internetezés lehetőségét, és közel 60 százaléka vélte úgy, hogy egyáltalán nincs szükségük vezetékes telefonra, amit sok esetben csak az internetelérés miatt tartanak fenn" -- nyilatkozta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója, és hozzátette, hogy terveik között szerepel az ADSL3G+ szolgáltatás vidéken történő bevezetése is, jelenleg az elindításhoz szükséges feltételek felmérése tart.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.