Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 15. 15:39

Masnis cica a BenQ-Siemens új női telefonján

Lányok és fiatal nők milliói rajonganak világszerte Hello Kitty-ért, a masnis kiscicáért, melyet már nem csak kitűzőn, ruhaneműn és párnán, hanem a zsebében is magának tudhat őszinte hódolója. A BenQ Mobile új, AL26-os szétcsúsztatható mobiltelefonját Hello Kitty stílusba öltöztette: a csillogó metál pink színű előlapot a világhírű cica képmása, a fehér hátlapot kézzel írt Hello Kitty logó díszíti.

HIRDETÉS

[HWSW] Lányok és fiatal nők milliói rajonganak világszerte Hello Kitty-ért, a masnis kiscicáért, melyet már nem csak kitűzőn, ruhaneműn és párnán, hanem a zsebében is magának tudhat őszinte hódolója. A BenQ Mobile új, AL26-os szétcsúsztatható mobiltelefonját Hello Kitty stílusba öltöztette: a csillogó metál pink színű előlapot a világhírű cica képmása, a fehér hátlapot kézzel írt Hello Kitty logó díszíti.

A Hello Kitty 1974-ben, Japánban született és napjainkra az egyik legismertebb lifestyle márkává nőtte ki magát. A pink masnis, talpraesett cica régóta a barátság és a boldogság jelképe. A földkerekség minden pontján nők és lányok őrülnek meg Hello Kitty-ért, köztük számos híresség is letette a voksát a cica mellett.

BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty
[ + ]

A BenQ-Siemens AL26 Hello Kittyt a legapróbb részletekig a fiatal, divatra fogékony nők igényeire szabták, mind dizájn, mind pedig funkcionális szempontból, hiszen Kitty a főszereplője az előre telepített játékoknak, háttérképeknek és csengőhangoknak is. A négy irányba mozgatható navigációs gomb egyszerűvé teszi az irányítást, a 130 x 130 pixeles, 65 ezer színű kijelző pedig kitűnő képminőséget biztosít. A BenQ-Siemens AL26 Hello Kitty mobiltelefon várhatóan 2006 októberében kerül a hazai üzletekbe.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 00:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.