Szerző: Ady Krisztián

2006. augusztus 14. 10:02

Jön a Sony Ericsson legújabb harmadik generációs telefonja

A Sony Ericsson bejelentette legújabb vékony, könnyű harmadik generációs telefonját, a K618i készüléket, melynek Vodafone-ra szabott változata V630i jelzéssel is már elérhető hazánkban. A K618i mobil teljeskörű szórakoztatást nyújt útközben, de egyben hatékony üzleti eszköz is lehet.

HIRDETÉS

[HWSW] A Sony Ericsson bejelentette legújabb vékony, könnyű harmadik generációs telefonját, a K618i készüléket, melynek Vodafone-ra szabott változata V630i jelzéssel is már elérhető hazánkban. A K618i mobil teljeskörű szórakoztatást nyújt útközben, de egyben hatékony üzleti eszköz is lehet.

A harmadik generációs készülék olyan könnyű és karcsú, mint egy GSM-telefon, miközben nagysebességű adatátvitelre, zene- és videoklip-letöltésre és internetböngészésre is képes. "A K618i ideális eszköz arra, hogy szélesebb körhöz juttassa el a 3G által lehetővé tett mobil szórakoztatást" -- mondta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. "Vonzó lesz a sokat utazó üzletemberek számára, akik értékelik majd a legújabb mobiltechnológiák által lehetővé tett szabadságot és választási lehetőségeket. Ez a tetszetős külsejű, vonzó kivitelű telefont mindenki szeretné a keze ügyében tudni" -- tette hozzá.

A kompakt mobiltelefon funkciói közé tartozik a Bluetooth Streaming, vagyis teljes hosszúságú zeneszámok (vagy videoklipek) küldhetők vezeték nélkül a telefonról és hallgathatók meg kompatibilis Bluetooth készüléken, például sztereó Bluetooth headseten. A 2 megapixel felbontású, kitűnő képeket készítő kamera a D750 megjelenése óta régi ismerős, mely most egy VGA felbontású, videotelefonáláskor működő második kamerával is kiegészült.

Sony Ericsson K618

A Picture Blog alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára képei elküldését közvetlenül saját blogoldalára, melyeket az alapcsomag részét képező, 256 megabájtos Memory Stick Micro (M2) kártyán tárolhatunk el. A fekete és fehér színben megjelenő készülék hamarosan a boltokban és a mobilszolgáltatók kínálatában is megtalálható lesz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 14:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.