Szerző: Bodnár Ádám

2006. augusztus 8. 11:47

Nőtt a belföldi és külföldi sávszélesség a GTS Datanetnél

Negyedmilliárd forint értékben bővítette és fejlesztette IP-gerinchálózatát a GTS Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési vállalata. A cég az augusztus 5-én és 6-án hajnalban lezajlott hálózati karbantartása során a korábbi 3 Gbps sávszélességű BIX-kapcsolatát 10 Gbps sebességűre növelte, valamint üzembe helyezett egy szintén 10 Gbps-os tartalék kapcsolatot is. A belföldi sávszélesség mellett a nemzetközi sávszélességet 5 Gbps sávszélességűre bővítette a GTS Datanet.

HIRDETÉS

[HWSW] Negyedmilliárd forint értékben bővítette és fejlesztette IP-gerinchálózatát a GTS Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési vállalata. A cég az augusztus 5-én és 6-án hajnalban lezajlott hálózati karbantartása során a korábbi 3 Gbps sávszélességű BIX-kapcsolatát 10 Gbps sebességűre növelte, valamint üzembe helyezett egy szintén 10 Gbps-os tartalék kapcsolatot is. A belföldi sávszélesség mellett a nemzetközi sávszélességet 5 Gbps sávszélességűre bővítette a GTS Datanet.

A GTS Datanet IP-hálózatának fejlesztését az ügyfelek számának növekedése, valamint a közeljövőben bevezetésre kerülő új szolgáltatások indokolták. A cég komoly várakozásokat fűz szeptemberben bevezetendő, teljes hurokátengedésen alapuló "csupasz" ADSL szolgáltatásához, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A vállalat az ADSL internet mellé telefonszolgáltatást is kínál majd, kizárólag percdíjakért. A cég az új szolgáltatáscsomag elindításának első évében a jelenlegi 24 ezerről 30 ezerre szeretné növelni szélessávú előfizetőinek létszámát.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 02:08

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.