Szerző: Bodnár Ádám

2006. augusztus 08. 11:47:15

Nőtt a belföldi és külföldi sávszélesség a GTS Datanetnél

Negyedmilliárd forint értékben bővítette és fejlesztette IP-gerinchálózatát a GTS Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési vállalata. A cég az augusztus 5-én és 6-án hajnalban lezajlott hálózati karbantartása során a korábbi 3 Gbps sávszélességű BIX-kapcsolatát 10 Gbps sebességűre növelte, valamint üzembe helyezett egy szintén 10 Gbps-os tartalék kapcsolatot is. A belföldi sávszélesség mellett a nemzetközi sávszélességet 5 Gbps sávszélességűre bővítette a GTS Datanet.

[HWSW] Negyedmilliárd forint értékben bővítette és fejlesztette IP-gerinchálózatát a GTS Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési vállalata. A cég az augusztus 5-én és 6-án hajnalban lezajlott hálózati karbantartása során a korábbi 3 Gbps sávszélességű BIX-kapcsolatát 10 Gbps sebességűre növelte, valamint üzembe helyezett egy szintén 10 Gbps-os tartalék kapcsolatot is. A belföldi sávszélesség mellett a nemzetközi sávszélességet 5 Gbps sávszélességűre bővítette a GTS Datanet.

A GTS Datanet IP-hálózatának fejlesztését az ügyfelek számának növekedése, valamint a közeljövőben bevezetésre kerülő új szolgáltatások indokolták. A cég komoly várakozásokat fűz szeptemberben bevezetendő, teljes hurokátengedésen alapuló "csupasz" ADSL szolgáltatásához, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A vállalat az ADSL internet mellé telefonszolgáltatást is kínál majd, kizárólag percdíjakért. A cég az új szolgáltatáscsomag elindításának első évében a jelenlegi 24 ezerről 30 ezerre szeretné növelni szélessávú előfizetőinek létszámát.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 19:58

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.