Szerző: Bodnár Ádám

2006. augusztus 8. 11:30

AMD-alapú üzleti PC-t dob piacra a Lenovo

Az otthoni felhasználóknak és kisvállalatoknak szánt, csak az USA-ban elérhető Lenovo 3000-es sorozat után a kínai vállalat bemutatta a ThinkCentre A60 termékcsaládot, amely az első olyan AMD-alapú PC-sorozat a cég kínálatában, amely világszerte elérhető. A közép- és nagyvállalatoknak szánt ThinkCentre A60 konfigurációk Athlon X2, Athlon 64 és Sempron processzorokkal egyaránt rendelhetők lesznek.

[HWSW] Az otthoni felhasználóknak és kisvállalatoknak szánt, csak az USA-ban elérhető Lenovo 3000-es sorozat után a kínai vállalat bemutatta a ThinkCentre A60 termékcsaládot, amely az első olyan AMD-alapú PC-sorozat a cég kínálatában, amely világszerte elérhető. A közép- és nagyvállalatoknak szánt ThinkCentre A60 konfigurációk Athlon X2, Athlon 64 és Sempron processzorokkal egyaránt rendelhetők lesznek.

A gépek előre telepítve tartalmazzák a ThinkVantage szoftvereket, amelyek egyszerűsítik a PC-k használatát, csökkentik a karbantartási és támogatási költségeket. A Rescue and Recovery használatával a felhasználók szoftverproblémák vagy vírusfertőzés esetén visszaállíthatják az adataikat még akkor is, ha az operációs rendszer nem indul, a System Migration Assistant pedig villámgyorsan átmásolja a felhasználó-specifikus adatokat és beállításokat a régi gépről az újra, megkönnyítve a rendszerek telepítését és üzembe helyezését.

"Az ügyfelek stabilan működő megoldásokat és innovatív technológiákat akarnak, amelyek segítik a költségek lefaragását," mondta Thomas Tobul, a Lenovo asztali számítógépeinek marketingjéért felelős igazgatója. "Az AMD-processzoros új ThinkCentre A60 a ThinkVantage technológiákkal párosítva tovább növeli a ThinkCentre termékcsaládban fellelhető rugalmas és innovatív megoldásaink körét."

A Lenovo ThinkCentre A60-as sorozat tagjai ősztől lesznek kaphatók hazánkban, egyelőre ismeretlen áron -- tudtuk meg a cég hazai képviselőjétől.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról