Szerző: Bodnár Ádám

2006. augusztus 7. 15:51

Megjelent a Panda Antivirus 2007

A Panda Software piacra dobja az új Panda Antivirus 2007-et, amely a vállalat szerint nagyon kevés erőforrást köt le, futtatásához akár egy 150 MHz-es Pentium processzor és 64 megabájt memória is elég. Az új Panda Antivirus 2007-t otthoni felhasználóknak szánják: a szoftvert a gyártó szerint csak telepíteni kell, ezután a tulajdonos akár meg is feledkezhet róla.

HIRDETÉS

[HWSW] A Panda Software piacra dobja az új Panda Antivirus 2007-et, amely a vállalat szerint nagyon kevés erőforrást köt le, futtatásához akár egy 150 MHz-es Pentium processzor és 64 megabájt memória is elég. Az új Panda Antivirus 2007-t otthoni felhasználóknak szánják: a szoftvert a gyártó szerint csak telepíteni kell, ezután a tulajdonos akár meg is feledkezhet róla.

A Panda Antivirus 2007 proaktív és reaktív technológiákat egyesít magában annak érdekében, hogy az otthoni felhasználókat a legszélesebb körű védelemmel lássa el a vírusok, férgek, trójaik, kémprogramok, egyéb kártevők, valamint az olyan veszélyforrásokkal szemben, mint például az adatlopás. A Panda Antivirus 2007 magában foglal víruskeresőt, adatlopást megakadályozó technológiákat, valamint tartalmazza a Genetic Heuristic Engine-t, azt az újgenerációs, heurisztikus keresőt, ami felderíti és likvidálja a még nem detektált veszélyforrásokat.

Sok felhasználónak kettő, vagy akár több számítógépe is lehet otthon. Ezt figyelembe véve, a Panda Software úgy bocsátja piacra a termékét, hogy azt külön költségek nélkül két számítógépen is telepíteni lehessen. A dobozos termék teljes körű védelmet nyújt két számítógép számára, egy évig jár hozzá frissítés, valamint az év minden napjában 24 órán át elérhető technikai segítség. A Panda Antivirus 2007 egy hónapig használható próbaváltozata ingyen letöthető a Panda weboldaláról.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 02:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.