Szerző: Ady Krisztián

2006. július 28. 10:07

Video- és képletöltéssel okosodott a PlayStation Portable hordozható konzol

Letölthetővé tette hordozható játékkonzolja, a PlayStation Portable legújabb szoftverfrissítését a Sony. Ahogyan az előző változat, ez az új firmware is elsősorban a Locationfree Base Stationnel kapcsolatos funkciókat bővíti és javítja, de nagyon fontos új elem a videók és képek RSS-csatornákon keresztüli letölthetőségének beépítése is.

HIRDETÉS

[HWSW] Letölthetővé tette hordozható játékkonzolja, a PlayStation Portable legújabb szoftverfrissítését a Sony. Ahogyan az előző változat, ez az új firmware is elsősorban a Locationfree Base Stationnel kapcsolatos funkciókat bővíti és javítja, de nagyon fontos új elem a videók és képek RSS-csatornákon keresztüli letölthetőségének beépítése is.

A játékdemók mellett tehát már videók és képek is letölthetők lesznek a PSP beépített böngészője és WLAN-vezérlője segítségével -- az internetes demóletöltés az előző, 2.71-es szofterváltozatban jelent meg. Arról nincsenek információk, hogy ez az új, 2.80-as változat nyújt-e bármilyen védelmet a PlayStation Portable modchipjei, kalózjátékok futtatását lehetővé tévő módosításai ellen.

Playstation Portable

A Sony többek között a folyamatos frissítésekkel, a biztonsági rések folyamatos betömködésével, illetve azzal védekezik a szoftveres megoldások ellen, hogy megköveteli az újabb játékok futtatásához a legfrissebb rendszerszoftver meglétét, enélkül a legújabb legális játékok nem indulnak el a konzolon. A frissítéseket mellékelik is a játékok UMD-lemezein, a legújabb változatot pedig az interneten keresztül, vagy az internetre kötött konzol frissítőmechanizmusán keresztül lehet beszerezni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.