Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 27. 12:20

Európába érkezik a SAS szakmai konferenciája

A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek . A konferencia nyitóelőadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja.

[HWSW] A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek. A konferencia nyitóelőadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja.

A szeptember 6-án Prágában kezdődő háromnapos fórum célja, hogy a SAS stratégiai partnerei jobban megismerjék a SAS által használt technológiát, iparág-specifikus termékeit és megoldásait, valamint a szolgáltató-csoportok létrehozásának gyakorlatát. Ennek köszönhetően kihasználhatóvá válnak az üzleti intelligenciában rejlő lehetőségek. A SAS-szakértők előadásai után a résztvevők testközelből is megismerhetik a SAS legújabb üzleti intelligencia és adatintegrációs megoldásait.

Gloria Miller, a SAS Szolgáltatások üzletágának alelnöke szerint világszerte egyre elterjedtebbé válik az üzleti intelligencia alkalmazása. A dinamikus piacokon egyre több vállalat alkalmazza a BI-t növekedéstámogató stratégiai eszközként, így a következő években jelentős keresletnövekedésre lehet számítani.

a címlapról