Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Európába érkezik a SAS szakmai konferenciája

Bodnár Ádám, 2006. július 27. 12:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek . A konferencia nyitóelőadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja.

hirdetés
[HWSW] A sikeres indiai debütálás után Európába érkezik a SAS partnerei számára megrendezett konferenciája, a SASTek. A konferencia nyitóelőadását Allan Russell, a SAS International stratégiai elnökhelyettese tartja.

A szeptember 6-án Prágában kezdődő háromnapos fórum célja, hogy a SAS stratégiai partnerei jobban megismerjék a SAS által használt technológiát, iparág-specifikus termékeit és megoldásait, valamint a szolgáltató-csoportok létrehozásának gyakorlatát. Ennek köszönhetően kihasználhatóvá válnak az üzleti intelligenciában rejlő lehetőségek. A SAS-szakértők előadásai után a résztvevők testközelből is megismerhetik a SAS legújabb üzleti intelligencia és adatintegrációs megoldásait.

Gloria Miller, a SAS Szolgáltatások üzletágának alelnöke szerint világszerte egyre elterjedtebbé válik az üzleti intelligencia alkalmazása. A dinamikus piacokon egyre több vállalat alkalmazza a BI-t növekedéstámogató stratégiai eszközként, így a következő években jelentős keresletnövekedésre lehet számítani.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!