:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 25. 12:16

Ingyenes segédprogrammal egyszerűsíti az internetes oldalak nyomtatását az OKI

Az OKI Printing Solutions bemutatta új Web Print megoldását, amely az Internet Explorer 6-hoz illeszkedő ingyenes kiegészítő. A program az internetes dokumentumok nyomtatását segíti többek között automatikus oldalszélesség-beállítással, de egy kijelölt terület nyomtatására és az ezzel kapcsolatos oldalbeállítására is megadja a lehetőséget. A Web Print kompatibilis az OKI Printing Solutions valamennyi jelenlegi nyomtatójával.

[HWSW] Az OKI Printing Solutions bemutatta új Web Print megoldását, amely az Internet Explorer 6-hoz illeszkedő ingyenes kiegészítő. A program az internetes dokumentumok nyomtatását segíti többek között automatikus oldalszélesség-beállítással, de egy kijelölt terület nyomtatására és az ezzel kapcsolatos oldalbeállítására is megadja a lehetőséget. A Web Print kompatibilis az OKI Printing Solutions valamennyi jelenlegi nyomtatójával.

"A Web Print megkönnyíti a világhálóról történő nyomtatást, mivel éppen azokat a problémákat oldja meg, amelyekkel a vásárlók a legtöbbször szembesülnek, mint például a levágott oldalrészek, vagy az üres oldalak felesleges nyomtatása. Mindezt egy felhasználóbarát, hatékony megoldással éri el" -- mondta Tony Lock, az OKI Printing Solutions európai-, közel-keleti- és ázsiai régió színes-termék marketing- és értékesítési menedzsere.

A Web Print a nyomtatóbeállítások kézi módosítása nélkül megakadályozza a jobboldali margónál a szöveg levágását, a manuális méretezés funkcióval pedig képes megváltoztatni a nyomtatott oldalak elrendezését, így több minden kinyomtatható egyetlen lapra, és elkerülhető, hogy bizonyos oldalakra csupán egyetlen sor szöveg kerüljön. A szoftver oldalbeállítás funkciójával testre szabhatók a fejlécek, láblécek, valamint az, hogy álló, vagy fekvő elrendezéssel történjen a nyomtatás, illetve beállíthatók a margók, a kijelölt részek nyomtatása funkcióval pedig megtakarítható az újraformázás, hiszen lehetőség van egy adott honlapokról csak a kiválasztott szöveget és képeket kinyomtatni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 20:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.