Szerző: Ady Krisztián

2006. július 24. 12:49

Két új multifunkciós, nagyteljesítményű irodai nyomtató a Ricohtól

Két új multifunkciós színes nyomtatót mutatott be a Ricoh üzleti, partnerei számára. A kis- és középvállalatok, vállalkozások számára fejlesztett Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 nyomtatók kezelését nagyméretű, színes LCD-kijelző segíti, időtállóságukat a fejleszthetőség, skálázhatóság biztosítja, a dokumentum finisher funkció pedig teljesen házon-belüli dokumentummenedzselést kínál.

HIRDETÉS

[HWSW] Két új multifunkciós színes nyomtatót mutatott be a Ricoh üzleti, partnerei számára. A kis- és középvállalatok, vállalkozások számára fejlesztett Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 nyomtatók kezelését nagyméretű, színes LCD-kijelző segíti, időtállóságukat a fejleszthetőség, skálázhatóság biztosítja, a dokumentum finisher funkció pedig teljesen "házon-belüli" dokumentummenedzselést kínál.

Az Aficio MP C2500 és az Aficio MP C3000 berendezések 25, illetve 30 színes, vagy fekete-fehér másolat elkészítésére képesek percenként, míg a multifunkcionalitást biztosító szkenner akár percenkénti 50 oldalas teljesítményre is képes. A készülékek bemelegedési ideje 45 másodperc, amelyet követően az első másolat 6,7 másodperc alatt készül el.

Mindkét gép képes akár 1000 lap tűzésére, lyukasztására és leválogatására. Ezen felül 257 gramm/m2 súlyú papírlapok kezelésére is felkészítették őket, így fedőlapok, vagy akár étlapok nyomtatására is alkalmasak. Az opcionális füzet-finisher megkönnyíti a felhasználók számára a füzeteik összehajtását, illetve gerincének összetűzését.

Ricoh Aficio

A "Scan To" funkció segítségével a felhasználók akár e-mail címre is képesek szkennelni a dokumentumokat, de a hatékonyságot növeli a beérkező faxok automatikus átirányítása is. A Java-alapú szoftverkörnyezet személyre szabott alkalmazások futtatására is képes, így apró, saját alkalmazásokkal tovább lehet javítani a munkafolyamatokon. A biztonságról jelszóhoz kötött nyomtatás, vízjel használata, illetve egy olyan beépített alkalmazás gondoskodik, mely használat, nyomtatás után törli az összes adatot a merevlemezről.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 09:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.