Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 21. 13:21:06

A Panda biztonsági termékei védik az Enternet ügyfeleit

A Panda Software Hungary védi az Enternet ügyfeleit, az internetszolgáltató előfizetőinek nem kell megvásárolniuk a biztonsági szoftvert, a Panda havidíjért cserébe, szolgáltatásként gondoskodik a védelmükről. A felhasználók kétféle védelmi szint közül választhatnak, havi bruttó ezer forintért a Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware, 1698 forintért pedig a Panda Platinum 2006 Internet Security szolgáltatásait vehetik igénybe. A vásárlás előtt ötnapos ingyenes próbalehetőséget biztosít a vállalat.

[HWSW] A Panda Software Hungary védi az Enternet ügyfeleit, az internetszolgáltató előfizetőinek nem kell megvásárolniuk a biztonsági szoftvert, a Panda havidíjért cserébe, szolgáltatásként gondoskodik a védelmükről. A felhasználók kétféle védelmi szint közül választhatnak, havi bruttó ezer forintért a Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware, 1698 forintért pedig a Panda Platinum 2006 Internet Security szolgáltatásait vehetik igénybe. A vásárlás előtt ötnapos ingyenes próbalehetőséget biztosít a vállalat.

"Ezzel az új lehetőséggel a felhasználók anélkül tudják igénybe venni a szolgáltatást, hogy ki kellene mozdulnia otthonából, ezenfelül pedig nincs szükség a szolgáltatás egy összegben való megvásárlására sem" -- mondta Sándor Zsolt, a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója. "Reményeink szerint számos leendő internetelőfizető tartja fontosnak a megelőzést, a megfelelő antivírus védelem kialakítását, és a két antivírus megoldás közül megtalálja a számára megfelelőt."

"A már korábban bevezetett nagysikerű központi e-mail vírusszűrés mellett a Panda Software Hungary segítségével kívánunk lehetőséget biztosítani ügyfeleinknek, hogy elkerüljék a gépeikre leselkedő veszélyeket, és bosszúságmentesen használhassák szolgáltatásainkat" -- nyilatkozta Balogh László, az Enternet marketing-igazgatója.

A víruskeresők piaci rangsorában a negyedik helyen álló spanyol Panda a napokban jelentette, hogy elérhető biztonsági termékeinek új generációja, ingyenesen letölthetővé vált ugyanis a Panda Antivirus+Firewall 2007, valamint a Panda Internet Security 2007 bétaverziója. A vállalat nyereményekkel csábítja kipróbálásra a szoftvereket, illetve a bétaverziók tesztelői később kedvezménnyel juthatnak hozzá a teljes változatokhoz még azelőtt, hogy azok a boltokba kerülnének.

Az október 25-26-án rendezett eseményen közel ötven nemzetközi előadó is színpadra áll, 16 országból - a leggyorsabb jegyvásárlók pedig ESP32-alapú hacking badge-et is kapnak!

a címlapról