Szerző: Ady Krisztián

2006. július 19. 14:57

Belépő szintű GPS-es tenyérgép a Fujitsu Siemens Computerstől

[Clubic.com] Szeptemberben érkezik Európába a Fujitsu Siemens Computers legújabb tenyérgépe, a belépő szintű, de navigációra is alkalmas, iPod-szerű kivitelben megalkotott Pocket LOOX N100. A mindössze 110 grammos, 89 x 62 x 16 mm-es kézi számítógép apró méretei ellenére beépített SirfStar III GPS-modullal rendelkezik, így navigációra is tökéletesen használható.

HIRDETÉS

[Clubic.com] Szeptemberben érkezik Európába a Fujitsu Siemens Computers legújabb tenyérgépe, a belépő szintű, de navigációra is alkalmas, "iPod-szerű" kivitelben megalkotott Pocket LOOX N100. A mindössze 110 grammos, 89 x 62 x 16 mm-es kézi számítógép apró méretei ellenére beépített SirfStar III GPS-modullal rendelkezik, így navigációra is tökéletesen használható.

A kisméretű, 2,8 hüvelykes kijelzővel rendelkező Pocket LOOX N100-ról hiányoznak a megszokott előlapi gombok. A 300 MHz-es Samsung processzorral szerelt tenyérgép Windows CE 5.0 operációs rendszert futtat, mely annyiban különbözik az általánosan használt Windows Mobile 5.0-tól, hogy kevesebb beépített szoftvert tartalmaz. A GPS-modulhoz GPS MobileNavigator 6 alkalmazást is mellékel a Fujtisu Siemens Computers.

Pocket LOOX N100

A 64 + 128 megabájtnyi memóriával rendelkező, cserélhető akkumulátoros tenyérgépet miniSD memóriakártyákkal lehet bővíteni, melyből egy 512 megabájtos kapacitású a csomagban is megtalálható. A Pocket LOOX N100 szeptembertől lesz kapható Európában 299 eurós áron. A zenelejátszásra is alkalmas készülékből egy 2 gigabájtnyi flashmemóriával ellátott, multimédiás felhasználásra szánt változat is piacra kerül majd N110 típusjelzéssel.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 16:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.