Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Belépő szintű GPS-es tenyérgép a Fujitsu Siemens Computerstől

Ady Krisztián, 2006. július 19. 14:57
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Szeptemberben érkezik Európába a Fujitsu Siemens Computers legújabb tenyérgépe, a belépő szintű, de navigációra is alkalmas, iPod-szerű kivitelben megalkotott Pocket LOOX N100. A mindössze 110 grammos, 89 x 62 x 16 mm-es kézi számítógép apró méretei ellenére beépített SirfStar III GPS-modullal rendelkezik, így navigációra is tökéletesen használható.

[Clubic.com] Szeptemberben érkezik Európába a Fujitsu Siemens Computers legújabb tenyérgépe, a belépő szintű, de navigációra is alkalmas, "iPod-szerű" kivitelben megalkotott Pocket LOOX N100. A mindössze 110 grammos, 89 x 62 x 16 mm-es kézi számítógép apró méretei ellenére beépített SirfStar III GPS-modullal rendelkezik, így navigációra is tökéletesen használható.

A kisméretű, 2,8 hüvelykes kijelzővel rendelkező Pocket LOOX N100-ról hiányoznak a megszokott előlapi gombok. A 300 MHz-es Samsung processzorral szerelt tenyérgép Windows CE 5.0 operációs rendszert futtat, mely annyiban különbözik az általánosan használt Windows Mobile 5.0-tól, hogy kevesebb beépített szoftvert tartalmaz. A GPS-modulhoz GPS MobileNavigator 6 alkalmazást is mellékel a Fujtisu Siemens Computers.

Pocket LOOX N100

A 64 + 128 megabájtnyi memóriával rendelkező, cserélhető akkumulátoros tenyérgépet miniSD memóriakártyákkal lehet bővíteni, melyből egy 512 megabájtos kapacitású a csomagban is megtalálható. A Pocket LOOX N100 szeptembertől lesz kapható Európában 299 eurós áron. A zenelejátszásra is alkalmas készülékből egy 2 gigabájtnyi flashmemóriával ellátott, multimédiás felhasználásra szánt változat is piacra kerül majd N110 típusjelzéssel.