Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 24. 15:06:47

Magyarországon is elérhetők az Arkeia adatmentő termékei

Már a magyar piacon is elérhetők az eredetileg francia alapítású, de az USA-ban befutott Arkeia Software adatmentő termékei. A hír elsősorban a Linuxot használó hazai vállalatok számára lehet örvendetes, hiszen az Arkeia szoftverei azon maroknyi professzionális megoldások közé tartoznak, melyek a linuxos szervereken is működnek. A bevezető kampány idején az egyszerűbb hálózati igényeket kielégítő Arkeia Smartbackup most 50 Gbyte mentett adatmennyiségig szintén ingyenesen használható.

[HWSW] Már a magyar piacon is elérhetők az eredetileg francia alapítású, de az USA-ban befutott Arkeia Software adatmentő termékei. A hír elsősorban a Linuxot használó hazai vállalatok számára lehet örvendetes, hiszen az Arkeia szoftverei azon maroknyi professzionális megoldások közé tartoznak, melyek a linuxos szervereken is működnek. A bevezető kampány idején az egyszerűbb hálózati igényeket kielégítő Arkeia Smartbackup most 50 Gbyte mentett adatmennyiségig szintén ingyenesen használható.

A hazai forgalmazást végző Zuriel 2007 végére a hazai mentési piac 8 százalékát szeretné magáénak tudni az Arkeia megoldásaival. A cég teljes körű terméktámogatást nyújt ügyfelei és viszonteladó partnerei számára egyaránt. Az Arkeia biztonságtechnikai szoftvercsalád magyarországi forgalmazásával a Zuriel egy új üzleti stratégia operatív végrehajtását kezdte meg, mely szerint az informatikai infrastruktúrákkal kapcsolatos rendszerintegrációs tevékenység mellett a jövőben szoftverdisztribúcióval is foglalkozni kíván.

a címlapról