Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 24. 15:06

Magyarországon is elérhetők az Arkeia adatmentő termékei

Már a magyar piacon is elérhetők az eredetileg francia alapítású, de az USA-ban befutott Arkeia Software adatmentő termékei. A hír elsősorban a Linuxot használó hazai vállalatok számára lehet örvendetes, hiszen az Arkeia szoftverei azon maroknyi professzionális megoldások közé tartoznak, melyek a linuxos szervereken is működnek. A bevezető kampány idején az egyszerűbb hálózati igényeket kielégítő Arkeia Smartbackup most 50 Gbyte mentett adatmennyiségig szintén ingyenesen használható.

[HWSW] Már a magyar piacon is elérhetők az eredetileg francia alapítású, de az USA-ban befutott Arkeia Software adatmentő termékei. A hír elsősorban a Linuxot használó hazai vállalatok számára lehet örvendetes, hiszen az Arkeia szoftverei azon maroknyi professzionális megoldások közé tartoznak, melyek a linuxos szervereken is működnek. A bevezető kampány idején az egyszerűbb hálózati igényeket kielégítő Arkeia Smartbackup most 50 Gbyte mentett adatmennyiségig szintén ingyenesen használható.

A hazai forgalmazást végző Zuriel 2007 végére a hazai mentési piac 8 százalékát szeretné magáénak tudni az Arkeia megoldásaival. A cég teljes körű terméktámogatást nyújt ügyfelei és viszonteladó partnerei számára egyaránt. Az Arkeia biztonságtechnikai szoftvercsalád magyarországi forgalmazásával a Zuriel egy új üzleti stratégia operatív végrehajtását kezdte meg, mely szerint az informatikai infrastruktúrákkal kapcsolatos rendszerintegrációs tevékenység mellett a jövőben szoftverdisztribúcióval is foglalkozni kíván.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 09:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.