Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 12. 12:54

Univerzális hordozható akkumulátor mobil eszközök számára

Az American Power Conversion (APC) egy hordozható akkumulátorral bővíti mobil megoldásainak sorát. A 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákból áll, és USB-csatlakozón keresztül képes a mobil eszközöket tölteni. A gyártó állítása szerint a termék egy okostelefon akkumulátoros üzemidejét akár 8-10 órával, egy iPodét pedig akár 55 órával képes megnövelni.

HIRDETÉS

[HWSW] Az American Power Conversion (APC) egy hordozható akkumulátorral bővíti mobil megoldásainak sorát. A 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákból áll, és USB-csatlakozón keresztül képes a mobil eszközöket tölteni. A gyártó állítása szerint a termék egy okostelefon akkumulátoros üzemidejét akár 8-10 órával, egy iPodét pedig akár 55 órával képes megnövelni.

"A hordozható MP3-lejátszók és mobiltelefonok tulajdonosainak olyan megoldásokra van szükségük, amelyeket különösebb erőfeszítés nélkül magukkal tudnak hordani, és biztosítják elektronikai eszközeik tápegységeinek töltöttségét, bárhol járnak is" -- mondta el Bíró Viktor, az APC délkelet-európai kereskedelmi vezetője. "Mivel az APC Mobil Power Pack hordozható akkumulátora hihetetlenül könnyű és mérete alig akkora mint egy pakli kártya, kényelmesen elhelyezhető még egy kisebb női táskában is."

A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátort, a váltóáramú USB-kimenetű töltőt és egy USB-Mini B áramkábelt. A Mobile Power Pack a legtöbb hordozható eszközt tölteni tudja a gyártók kábeleivel, azonban az APC a kompatibilitás biztosítása érdekében a külön megvásárolható APC USB töltőkábel használatát ajánlja. A Mobile Power Pack Magyarországon várhatóan 2006 őszén lesz elérhető, fogyasztói ára a tervek szerint megközelítőleg 15 000 forint lesz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.