Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Univerzális hordozható akkumulátor mobil eszközök számára

Bodnár Ádám, 2006. július 12. 12:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az American Power Conversion (APC) egy hordozható akkumulátorral bővíti mobil megoldásainak sorát. A 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákból áll, és USB-csatlakozón keresztül képes a mobil eszközöket tölteni. A gyártó állítása szerint a termék egy okostelefon akkumulátoros üzemidejét akár 8-10 órával, egy iPodét pedig akár 55 órával képes megnövelni.

hirdetés
[HWSW] Az American Power Conversion (APC) egy hordozható akkumulátorral bővíti mobil megoldásainak sorát. A 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákból áll, és USB-csatlakozón keresztül képes a mobil eszközöket tölteni. A gyártó állítása szerint a termék egy okostelefon akkumulátoros üzemidejét akár 8-10 órával, egy iPodét pedig akár 55 órával képes megnövelni.

"A hordozható MP3-lejátszók és mobiltelefonok tulajdonosainak olyan megoldásokra van szükségük, amelyeket különösebb erőfeszítés nélkül magukkal tudnak hordani, és biztosítják elektronikai eszközeik tápegységeinek töltöttségét, bárhol járnak is" -- mondta el Bíró Viktor, az APC délkelet-európai kereskedelmi vezetője. "Mivel az APC Mobil Power Pack hordozható akkumulátora hihetetlenül könnyű és mérete alig akkora mint egy pakli kártya, kényelmesen elhelyezhető még egy kisebb női táskában is."

A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátort, a váltóáramú USB-kimenetű töltőt és egy USB-Mini B áramkábelt. A Mobile Power Pack a legtöbb hordozható eszközt tölteni tudja a gyártók kábeleivel, azonban az APC a kompatibilitás biztosítása érdekében a külön megvásárolható APC USB töltőkábel használatát ajánlja. A Mobile Power Pack Magyarországon várhatóan 2006 őszén lesz elérhető, fogyasztói ára a tervek szerint megközelítőleg 15 000 forint lesz.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.