Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 11. 11:21

Jelszóval védhető könyvtárak: Microsoft Private Folder

A Microsoft bejelentette a Private Folder 1.0 elérhetőségét, a szoftver segítségével jelszóval védett könyvtárakat hozhatunk létre a Windowst futtató számítógépeken. A program célja, hogy akkor is biztonságosan lehessen a PC-ken bizalmas adatokat tárolni, ha egy gépet többen használnak, például otthon, iskolában vagy akár vállalatoknál.

HIRDETÉS

[HWSW] A Microsoft bejelentette a Private Folder 1.0 elérhetőségét, a szoftver segítségével jelszóval védett könyvtárakat hozhatunk létre a Windowst futtató számítógépeken. A program célja, hogy akkor is biztonságosan lehessen a PC-ken bizalmas adatokat tárolni, ha egy gépet többen használnak, például otthon, iskolában vagy akár vállalatoknál.

A Private Folder a Windows Genuine Advantage program keretén belül került kiadásra, ami azt jelenti, hogy a letöltés előtt ellenőriztetni kell a számítógépen futó Windows eredetiségét és a szoftvert csak azok érhetik el, akik jogtiszta operációs rendszerrel rendelkeznek. A Private Folder futásához Windows XP Home, Professional vagy Media Center Edition szükséges. A terméket elsősorban otthoni használatra szánja a Microsoft.

Windowsra számos olyan segédprogram létezik, amelyekkel jelszóval védhetők bizonyos könyvtárak (pl. Folder Guard, Folder Protection, Folder Password Protect, Lock Folder), azonban ezek teljes verziójáért fizetni kell, míg a Microsoft Private Folder a legális Windowst használók számára ingyen elérhető, bár támogatás nem jár hozzá.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.