Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 10. 16:42

APC InfraStruXure kis- és középvállalatoknak

Az APC bejelentette, hogy integrálta InfraStruXure megoldásába a Smart UPS VT szünetmentes egységet, ezáltal a nagyvállalati vevők után a kis- és középvállalati szegmens számára is használható terméket hozott létre.

[HWSW] Az APC bejelentette, hogy integrálta InfraStruXure megoldásába a Smart UPS VT szünetmentes egységet, ezáltal a nagyvállalati vevők után a kis- és középvállalati szegmens számára is használható terméket hozott létre.

Az InfraStruXure egy olyan rackszekrény-rendszer, amely magában tartalmazza a beszerelt készülékek (szerverek, hálózati eszközök, stb.) hűtéséhez, szünetmentes áramellátásához, valamint ezek felügyeletéhez szükséges eszközöket, így használatához nem szükséges speciális, magas padlós vagy más módon légkondicionált szerverszobát kiépíteni. Az InfraStruXure belseje egy hermetikusan izolált környezet, amelyben az összes környezeti paraméter -- hőmérséklet, páratartalom -- monitorozható, a kritikus értékek elérésekor pedig a rendszer automatikus figyelmeztető jelzést küld.

"Ezentúl az InfraStruXure-t nem csak Symmetra PX szünetmentes áramforrással, hanem Smart UPS VT energiamodullal is tudjuk szállítani. Mindez még nagyobb választási lehetőséget kínál dinamikusan fejlődő ügyfélkörünk számára" -- mondta el Bíró Viktor, az APC délkelet-európai kereskedelmi vezetője. "A termék kifejezetten a hazai kisvállalatok érdeklődését keltheti fel, hisz éppen az ő igényeiket szolgálja ki legjobban. Ugyanakkor kiváló megoldás azoknak a nagyvállalati kirendeltségeknek, lerakatoknak is, ahol szükség van szervertermi infrastruktúrára."

Az online kettős konverziós technológián alapuló Smart-UPS VT szünetmentes termékcsalád egyaránt képes belső és külső akkumulátorok használatára. A beépített, karbantartási elkerülő megszakítóval a modulcserék a hálózati bemenet lekapcsolása nélkül végrehajthatók, a kettős hálózati bemenet pedig a rendelkezésre állást növeli. A Smart UPS VT-vel integrált InfraStruXure hazánkban 30kVA és 40kVA-es teljesítményű változatban kerül forgalomba.

"A Smart UPS VT architektúrával rendelkező InfraStruXure tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy a rendszer moduláris felépítésű és mérethez igazítható legyen" -- mondtaDwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős részlegének alelnöke. " Így a felhasználók könnyen ki tudják a bővíteni a terméket az APC hűtési és környezet-felügyeleti megoldásaival, biztonsági termékeivel."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról