Szerző: Ady Krisztián

2006. július 10. 14:24

iPodos bárányokat gyilkol a Sandisk

Nem rejti véka alá a konkurenciáról alkotott véleményét a SanDisk. Az iDont.com iPod-ellenes weboldalon komoly vérengzést végez a fehér fülhallgatóval rendelkező bárányok között Lil Monsta, a vállalat vadonatúj lejátszóját képviselő szörnyeteg.

[HWSW] Nem rejti véka alá a konkurenciáról alkotott véleményét a SanDisk. Az iDon't.com iPod-ellenes weboldalon komoly vérengzést végez a fehér fülhallgatóval rendelkező bárányok között Lil' Monsta, a vállalat vadonatúj lejátszóját képviselő szörnyeteg.

A "brutális" kampánnyal bevezetendő új SanDisk lejátszó, a Sansa e200 egy mindenevő, pókhasú szörnyeteg, a zenék megszólaltatása mellett képek bemutatására és videók lejátszására is alkalmas. A 2, 4 és 6 gigabájtos kapacitással piacra kerülő készüléket microSD memóriakártyákkal bővíthetjük tovább. A nagyméretű, 1,8 hüvelykes színes kijelző mellett 20 óra folyamatos MP3-lejátszásra képes a készülék, melynek számos konkurens modellel ellentétben cserélhető a lítium-ion akkumulátora.

A fém, karcolásnak ellenálló hátlap erőt sugároz, a készülék gombjait pedig háttérvilágítással is ellátták. A készülék támogatja a SanDisk TrustedFlash és Gruvi kártyákat is, utóbbin a kártya árával megvásárolt digitális zenék találhatók, melyeket a Sansába helyezett kártyáról lehet lejátszani. A Sansát digitális FM-tunerrel is ellátták, azonban a weboldal szerint valami okból ezt a képességet az Európában piacra kerülő modellekből kiiktatják majd. A SanDisk hordozható lejátszója Microsoft platformú online zeneboltokból vásárolt dalok megszólaltatását is támogatja.

Sandisk Sansa e200

Az iPodok ellen harcba indított SanDisk Sansa audiolejátszókat a beépített memória kapacitásától függően 179,99, 229,99 és 279,99 dolláros ajánlott áron lehet majd megvásárolni, melyben a lejátszó, füles és nyakpánt mellett egy hordtáska is benne foglaltatik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról