Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 7. 12:43

Az Albacomp a régióban a CA-megoldások első számú szállítójává kíván válni

Tovább erősíti stratégiai együttműködését a hazai piacon a CA és az Albacomp: a szoftvergyártó legújabb megoldásai legelőször az Albacomp kínálatában jelennek meg.

[HWSW] Tovább erősíti stratégiai együttműködését a hazai piacon a CA és az Albacomp: a szoftvergyártó legújabb megoldásai legelőször az Albacomp kínálatában jelennek meg.

Az Albacomp jelenleg is foglalkozik a CA rendszerfelügyeleti, biztonsági és adattárolás-felügyeleti termékcsaládjainak értékesítésével, bevezetésével és támogatásával, de a cég a régióban elsőként kíván megjelenni a CA új szolgáltatási portfoliójával is. A CA legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner minősítésével rendelkező székesfehérvári vállalat 2006-ban több mint 500 millió forintos forgalmat tervez a CA termékeinek és szolgáltatásainak értékesítéséből, és ezt a következő 2-3 évben szeretné megtöbbszörözni.

A CA és az Albacomp már számos sikeres projektet zárt le a gazdaság több szektorában, köztük állami intézményeknél, a banki szektorban és nagyvállalatok körében. Az Albacomp számára fontos, hogy a lezajlott és a tervezett projektekben a bevételek nem csak licencértékesítésből, hanem a szakembergárda révén az implementációs és a support szolgáltatásokból származnak. Mindez egybevág az Albacomp stratégiájával, amely szerint 2006-ban a vállalat bevételeinek 25 százaléka, 2008-ban pedig már fele a szolgáltatásokból fog befolyni.

A CA partnerei közül a legnagyobb forgalmat az Albacomp bonyolítja, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az Albacompnál található Magyarországon a legszélesebb CA-szaktudás: jelenleg CA-feladatokkal 10 szakember foglalkozik. A projektek mellett folyamatosan zajlanak a továbbképzések, ennek eredményeként a piac által leginkább preferált területeken az Albacomp rendelkezik a legnagyobb számú szükséges szakmai vizsgával és szakmai gyakorlattal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról