Szerző: Ady Krisztián

2006. július 7. 10:43

Két új színben is kapható lesz az LG rendkívül sikeres csokitelefonja

[Clubic.com] Újabb változatok érkeznek hamarosan Európába az LG Electronics rendkívül sikeres mobiltelefonjából, a Chocolate Phone készülékből. A csokitelefon sikere a koreai gyártót is meglephette, novemberi bemutatása óta több mint 1 millió darabot értékesítettek ebből a modellből világszerte. A fekete kivitel mellett most két újabb, Prémium jelzéssel ellátott változat is kapható lesz, fehér és pink színekben, és a vállalat nem zárkózik el újabb színvilágú verziók piacra dobásától sem.

HIRDETÉS

[Clubic.com] Újabb változatok érkeznek hamarosan Európába az LG Electronics rendkívül sikeres mobiltelefonjából, a Chocolate Phone készülékből. A "csokitelefon" sikere a koreai gyártót is meglephette, novemberi bemutatása óta több mint 1 millió darabot értékesítettek ebből a modellből világszerte. A fekete kivitel mellett most két újabb, Prémium jelzéssel ellátott változat is kapható lesz, fehér és pink színekben, és a vállalat nem zárkózik el újabb színvilágú verziók piacra dobásától sem.

Az egyetlen korábbi LG-mobilhoz sem hasonlítható külsejű és tapintású, szétcsúsztatható, érintőgombos telefon a koreai vállalat prémium kategóriás szériájának első tagja volt. Az LG Chocolate telefonból 3 három hónap alatt több mint 300 ezer darabot adtak el Dél-Koreában, a készülék pedig két európai dizájndíjat is elnyert (iF Design díj és Red Dot Design díj, egyedülálló formatervezéséért és felhasználói interfészéért) a közelmúltban.

LG Chocolate Phone Premium

A KG800 típusjelzéssel piacra kerülő két változat rövidesen megjelenik az európai üzletekben, az eredeti modellel megegyező áron. A fekete változat jelenleg 346 euró, körülbelül 97 ezer forintos áron vásárolható meg kontinensünkön kártyafüggetlenül, és a webes árlisták szerint a hazai üzletekben is körülbelül ennyit kérnek a különleges telefonért.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.