Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 6. 10:34

Az önkormányzatok féláron juthatnak Panda vírusirtóhoz

A Panda Software Hungary és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) pályázatot hirdet az önkormányzatok számára saját antivírus szoftverek beszerzésére. A Panda Software Hungary a pályázat keretében lehetőséget biztosít az önkormányzati üzemeltetésű intézmények, non-profit szervezetek számára is a kedvezményes beszerzésre.

[HWSW] A Panda Software Hungary és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) pályázatot hirdet az önkormányzatok számára saját antivírus szoftverek beszerzésére. A Panda Software Hungary a pályázat keretében lehetőséget biztosít az önkormányzati üzemeltetésű intézmények, non-profit szervezetek számára is a kedvezményes beszerzésre.

A pályázat célja, az önkormányzatok és általuk üzemeltett intézmények számítástechnikai eszközeinek hatékony védelme a vírusok és egyéb kártevők ellen. A pályázat keretében a kiírt feltételeket teljesítő önkormányzatok, valamint az általuk üzemeltetett intézmények a pályázat tárgyát képező Panda BusinesSecure Antivirus with TruPrevent és Panda EnterpriSecure with TruPrevent szoftvereket 50 százalékos támogatással vásárolhatják meg. A TÖOSZ-tagok számára az egyéves szerződés helyett azonos feltételek mellett kétéves szolgáltatást biztosít a Panda.

A pályázaton részt vehet minden önkormányzat, valamint az önkormányzatok által üzemeltetett intézmények és az önkormányzat alapítványai. A pályázat keretében a Panda Software Hungary, az önkormányzat és hozzá tartozó intézmények által megpályázott licencszám összességét tekinti a pályázati alapjának, így igénybe vehető akár mennyiségi kedvezmény is.

Pályázati támogatást nyerhet minden önkormányzat, amely a pályázati adat- és megrendelőlapot megfelelően kitölti és eljuttatja a megadott címre. A pályázatokat a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója bírálja el a pályázati kiírásnak megfelelően, melyeket 2006. december 20-ig lehet benyújtani.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról