Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 6. 10:34

Az önkormányzatok féláron juthatnak Panda vírusirtóhoz

A Panda Software Hungary és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) pályázatot hirdet az önkormányzatok számára saját antivírus szoftverek beszerzésére. A Panda Software Hungary a pályázat keretében lehetőséget biztosít az önkormányzati üzemeltetésű intézmények, non-profit szervezetek számára is a kedvezményes beszerzésre.

HIRDETÉS

[HWSW] A Panda Software Hungary és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) pályázatot hirdet az önkormányzatok számára saját antivírus szoftverek beszerzésére. A Panda Software Hungary a pályázat keretében lehetőséget biztosít az önkormányzati üzemeltetésű intézmények, non-profit szervezetek számára is a kedvezményes beszerzésre.

A pályázat célja, az önkormányzatok és általuk üzemeltett intézmények számítástechnikai eszközeinek hatékony védelme a vírusok és egyéb kártevők ellen. A pályázat keretében a kiírt feltételeket teljesítő önkormányzatok, valamint az általuk üzemeltetett intézmények a pályázat tárgyát képező Panda BusinesSecure Antivirus with TruPrevent és Panda EnterpriSecure with TruPrevent szoftvereket 50 százalékos támogatással vásárolhatják meg. A TÖOSZ-tagok számára az egyéves szerződés helyett azonos feltételek mellett kétéves szolgáltatást biztosít a Panda.

A pályázaton részt vehet minden önkormányzat, valamint az önkormányzatok által üzemeltetett intézmények és az önkormányzat alapítványai. A pályázat keretében a Panda Software Hungary, az önkormányzat és hozzá tartozó intézmények által megpályázott licencszám összességét tekinti a pályázati alapjának, így igénybe vehető akár mennyiségi kedvezmény is.

Pályázati támogatást nyerhet minden önkormányzat, amely a pályázati adat- és megrendelőlapot megfelelően kitölti és eljuttatja a megadott címre. A pályázatokat a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója bírálja el a pályázati kiírásnak megfelelően, melyeket 2006. december 20-ig lehet benyújtani.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.