Szerző: Ady Krisztián

2006. július 5. 10:43

Ultravékony okostelefon a Samsungtól

Az Ultra telefoncsalád bejelentését követően a zenetelefonként piacra dobott, windowsos i300 vonalat is megújítja egy új jövevénnyel a koreai Samsung. Az igen impresszív képességekkel, tulajdonságokkal rendelkező, QWERTY billentyűzettel ellátott SGH-i320 okostelefonnal ezen a piacon is megvetheti a vállalatóriás a lábát.

[HWSW] Az Ultra telefoncsalád bejelentését követően a zenetelefonként piacra dobott, windowsos i300 vonalat is megújítja egy új jövevénnyel a koreai Samsung. Az igen impresszív képességekkel, tulajdonságokkal rendelkező, QWERTY billentyűzettel ellátott SGH-i320 okostelefonnal ezen a piacon is megvetheti a vállalatóriás a lábát.

Az igen kecses, mindössze 11,5 mm vékony és 95 gramm tömegű Samsung i320 teljes billentyűzete gyors elektronikus levelezést és SMS-ezést tesz lehetővé. A vékony okostelefon Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtat, mely már támogatja a készülék fektetett, 2,2 hüvelykes, 320 x 240 pixeles kijelzőjét is. Az 1,3 megapixeles felbontású kamerával rögzített képeket vagy videókat a 120 megabájtnyi beépített memóriában, vagy a készülékbe helyzett microSD bővítőkártyára rögzíthetjük, a vezeték nélküli kapcsolatot pedig Bluetooth biztosítja.

Samsung SGH-i320

A GPRS mellett EDGE mobil adatátvitelt is támogató SGH-i320 okostelefon még ebben a hónapban piacra kerül Európában, így hamarosan hazánkban is elérhető lesz. Sajnos a készülék hazai ára egyelőre még nem ismert.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.