Szerző: Bodnár Ádám

2006. július 4. 16:15

Új virtualizációs lehetőségek HP Integrity szervereken

A HP új lehetőségekkel bővítette az Integrity szerverek virtuális szerverkörnyezetét (VSE, Virtual Server Environment), amelyek révén az ügyfelek összevont (pooled) erőforrás-környezetben javíthatják az erőforrások automatikus hozzárendelését.

[HWSW] A HP új lehetőségekkel bővítette az Integrity szerverek virtuális szerverkörnyezetét (VSE, Virtual Server Environment), amelyek révén az ügyfelek összevont (pooled) erőforrás-környezetben javíthatják az erőforrások automatikus hozzárendelését.

Az új HP Virtual Server Environment Reference Architecture for Oracle Real Application Clusters for HP-UX 11i az Oracle adatbázisok terhelésingadozásának megfelelően dinamikusan méretezi át az Integrity szerverinfrastruktúra erőforrásait. Az ügyfelek például arra használhatják fel ezt a lehetőséget, hogy a pénzügyi alkalmazások számára automatikusan nagyobb szerverkapacitást foglaljanak le a hónap végi zárások idején.

Azoknak az ügyfeleknek, akik a virtualizációt kihasználó konszolidáció során aggódnak a UNIX-környezeteik rendelkezésre állása miatt, a HP az integrált HP Serviceguard for HP-UX 11i-t ajánlja. A legfrissebb HP Serviceguard azzal segít védekezni a meghibásodások ellen, hogy a VSE környezetben a virtuális gépeket automatikusan áthelyezi a szerverek között. A HP Integrity Virtual Machines ezen felül most lehetővé teszi a virtuális gépek egyszerű, manuális áthelyezését is, felgyorsítva ezzel az alkalmazások bevezetését és minősítését.

A HP-nál az alapvető virtualizációs technológiákhoz kapcsolódó eladások 70 százalékkal növekedtek az elmúlt év során, megerősítve az IDC becslését, amely szerint a virtualizációra fordított kiadások folyamatosan és jelentős mértékben növekedni fognak, és 2009-re elérik a 15 milliárd dollárt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról